Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Hafta sonu perşembe, cuma toplantım vardı Ankara' da.
Hava muhalefetinden dolayı erteledim.
Haftaya planladık bir aksilik olmazsa.
Kısacası bu hafta yırttınız Ankara grubu.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
bu toplantıyı kimlerle yapıyon bide radyolog abimle benide götür :::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHafta sonu perşembe, cuma toplantım vardı Ankara' da.
))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEREGL
434 günlükte aşağı kırması STOP gerektirirdestekten dönme çabalarına şahit oluyoruzradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzurna zırt muhabbeti
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bende seni beyendim ha şöle ::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTKFEN beğendim. 5,98 yazdım.
))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
yhEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHafta sonu perşembe, cuma toplantım vardı Ankara' da.
gel gel
nasılsa ankara sponsoru var
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryh
gel gel

benim sözleşmem bitmiş abi yeni sözleşmeyi seninle yapmışlar hiçde haber vermiyorsun ::
)))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryh
gel gel
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim sözleşmem bitmiş abi yeni sözleşmeyi seninle yapmışlar hiçde haber vermiyorsun ::
)))))
Bana her yol Ankara"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
bu kış çetin geçecekmiş en az 2-3 ay ankara yolları kapanacakmış baharda bekleriz :EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana her yol Ankara
)))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdestekten dönme çabalarına şahit oluyoruzne tutturmuşsunuz eregli eregli diye demirden bişe olmaz çimentolara bakın :::JAJA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEREGLİ iyi gidiyor bakalım şimdilik...
)))))
Mevlana der ki;
Yorum

Yorum