Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
öylede oldu..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttps://paraajansi.com.tr/haber/1845...am-aciklanacak
21 Ara 2023 - 09:32- Gündem
Bugün Günlerden FAİZ! Yeni Rakam Açıklanacak!
Bugün günlerden faiz! Para Politikası Kurulu (PPK) bugün saat 14.00 de yeni faiz rakamını açıklayacak.
Öte yandan, TCMB'nin Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına ilişkin AA Finans'ın beklenti anketine katılan ekonomistler, bankanın bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 250 baz puan artırarak %42,50'ye çıkaracağını tahmin ediyor.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bist in bu habere aşağı yönlü tepki vermesi beklenir..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröylede oldu..
PANİK YOKDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bist in bu habere aşağı yönlü tepki vermesi beklenir..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröylede oldu..
PANİK YOKDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterViop - 0,36radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterviop + 0,05
himmmm....

haydi bakalım pala.. yap yapacağınıradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk hedef 7725 olmalı bence.. olmaz, ben düşeyim derse pala, 7640 gibi bir yerlere kadar esneyebiliriz..
bence pala bunu kullanacaktırDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bakan Bayraktar, Gabar'da günlük petrol üretiminin 30 bin varili geçtiğini bildirdi
Kaynak : Anadolu Ajansı
ülkenin günlük ihtiyacının ne kadarını karşılıyor ?
bilgi vermemiş sn bakanDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk hedef 7725 olmalı bence.. olmaz, ben düşeyim derse pala, 7640 gibi bir yerlere kadar esneyebiliriz..
bence pala bunu kullanacaktırradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaydi bakalım pala.. yap yapacağını
7638,8
an itibarıyla..
NETEKİM...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTUPRS
NETEKİMMM...
satmadım.. tutmaya devammmmm
ORTA ve UV de
HAFTALIK USD BAZINDA HEDEFİM YAKLAŞIK 6 USDDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterX 100
7640/7725 aralığında bir kapanış bekliyorum
beklentimini üzerinde 7764 ile kapattık.. hacim düne göre yüksek..
7774/7852 ilk hedefler olabilir..
gevşeme halinde 7670 seviyesinin destek olmasını beklerim..
tek lot satmadım henüz..
tutmaya devam..
iyi akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum