Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
ilk yarım saatte dünkü dev düşüşe rağmen tepki cılız kaldı..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yarın 7404 üzerinde kalmaya çalışmalıyız,ilk hedef 7650 gibi olurmu bakarız.
sabah her 2 yönede sert aşılış olabilir.panik işlem yapmayın , çarpılırsınız
İYİ AKŞAMLAR...SAKİN OLUN.. OLAN OLDU..
ölü taklidi yapıp izlemeye devam ediyorumDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
o saat civarında bist te sert işlemlere tanık olabiliriz..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün saat 14,00 de PPK toplantısı var.. faiz akrarı açıklanacak..
genel olarak 200 /500 BP artış öngörülüyor
SAKİN ...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
500 olmuş.. geç gelen önlemlerin ceremesini hepimiz çekiyoruz..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün saat 14,00 de PPK toplantısı var.. faiz akrarı açıklanacak..
genel olarak 200 /500 BP artış öngörülüyor
peynir 250 tl mazot 40 tl

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
7750 de görülmüş.. bakalım kapanışı nerelerden yapacak pala ?radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynende öyle oldu.565 puanlık bir marj..
yarın 7404 üzerinde kalmaya çalışmalıyız,ilk hedef 7650 gibi olurmu bakarız.
sabah her 2 yönede sert aşılış olabilir.panik işlem yapmayın , çarpılırsınız
İYİ AKŞAMLAR...SAKİN OLUN.. OLAN OLDU..
herhalükarda dünkü düşüşün ancak yarısını geri alabildik şu ana kadarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTUPRS
127/137 aralıklarına dikkat edelim..
137 civarlarında zorlanması normal.. geçer ve üzerinde sebat ederse 167 ler biraz daha ov de neden olmasın ?DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
yeterki 74XX üzerinde kalalım.buraları hazmedelim..testere piyasasından ancak böyle sindire sindire kurtulabilirizradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7750 de görülmüş.. bakalım kapanışı nerelerden yapacak pala ?
herhalükarda dünkü düşüşün ancak yarısını geri alabildik şu ana kadarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTUPRS
127/137 aralıklarına dikkat edelim..138 den verdim..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster137 civarlarında zorlanması normal.. geçer ve üzerinde sebat ederse 167 ler biraz daha ov de neden olmasın ?
134,5 da bekliyorum, ölücü misali..
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
7662 kapatttık.. en yüksek değere bile yaklaşamadık bu nedenle benim canımı sıktı biraz bu iş.. nedenmi ?radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeterki 74XX üzerinde kalalım.buraları hazmedelim..testere piyasasından ancak böyle sindire sindire kurtulabiliriz
pala yine yarın sert testere yaparmı diye..
her halükarda 74XX üzerinde kalabilirsek 774X ler gene BİR DİRENÇ OLUMAYA devam edecektir
yarın hedefim 134/135 gibi bir yerlerden verdiğim TUPRS ları yerine koyabilmek..
kalanları ise 140 gibi bir yerlere satış yazacağım..diğer hissleri taşımaya devam..
iyi akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Akbank'ın 2023 yılı 9 aylık konsolide net karı 51.469.341.000 TL (2022/9 aylık: 38.222.869.000 TL)
.
Yapı ve Kredi Bankası 'nın 2023 yılı 9 aylık konsolide olmayan net karı 48.702.204.000 TL (2022/9 aylık: 35.315.448.000 TL)
.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7662 kapatttık.. en yüksek değere bile yaklaşamadık bu nedenle benim canımı sıktı biraz bu iş.. nedenmi ?
pala yine yarın sert testere yaparmı diye..
her halükarda 74XX üzerinde kalabilirsek 774X ler gene BİR DİRENÇ OLUMAYA devam edecektir
yarın hedefim 134/135 gibi bir yerlerden verdiğim TUPRS ları yerine koyabilmek..
kalanları ise 140 gibi bir yerlere satış yazacağım..diğer hissleri taşımaya devam..
iyi akşamlar
erken oturmadım ekran başına.. sabah sabah fena marj bırakmamış
kısmet artık..yeni yazdım 135 e alış
kalan miktarı 139,2 ye satış yazdım.. yukarı giderse fiyatı güncellerimDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum