Günaydın iyi haftalar
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
-
GEREL
bezdirme taktiği izliyor..hareket etsemmi etmesemmi şeklinde yatırımcısını bunaltmaya çalışıyor..
yukarı hareketin d evamı halinde 28 ve 29 ilk hedefler olabilir..
25,20 bana göre STOP NOKTASIDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
7790 /6950
bist 100 ün gezinebileceği aralıklar benbce buralar..
bir kez daha tekrarlayayım :
buralara kadar doğru dürüst kar satışı olmadan geldik, tabiri caizse AT DEVAMLI DÖRTNALA KOŞTURULUYOR.. DİNLENMESİ GEREKİR..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKOZAA
aşağı yönlü hareket devam ediyor..56,70 lere kadar gerileyebilir, olursa o seviyelerde pozisyonlar yeniden değerlendirilir
58,15 ten eldekilerin % 50 sini verdim.. 57 ye hatta biraz daha altına gerilemesini bekliyorum..
o seviyelerde yeniden durum değerlendirmesi yaparımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ilk hedefe yarın için satış yazacağım..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGEREL
bezdirme taktiği izliyor..hareket etsemmi etmesemmi şeklinde yatırımcısını bunaltmaya çalışıyor..
yukarı hareketin d evamı halinde 28 ve 29 ilk hedefler olabilir..
25,20 bana göre STOP NOKTASIDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKOZAA
aşağı yönlü hareket devam ediyor..56,70 lere kadar gerileyebilir, olursa o seviyelerde pozisyonlar yeniden değerlendirilirradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster58,15 ten eldekilerin % 50 sini verdim.. 57 ye hatta biraz daha altına gerilemesini bekliyorum..
o seviyelerde yeniden durum değerlendirmesi yaparım
diğer yarısı elde duruyor..60,90 a satış yazdım
NOT sat / al yaparken hepsini vermemek gerektiğini en güzel kanıtı..
verdiğiniz yarıdan kalan zararı fazlası ile telafi edebilirsiniz.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum