ABD piyasası anma günü sebebiyle kapalı olacak
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSAHOL
potansiyel var..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterilk hedef 40 gibi duruyor..
KESİN STOP 35,2
tutmaya devam ediyorum..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
selam kolay gelsinMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
abi bir eregl analiz yapsan nasıl olurMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
elde varsa 37,10 gibi bir hedef görünüyor,32,70 lerede bir STOP koyardım ben olsamGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi bir eregl analiz yapsan nasıl olurDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
yarına devam bugünlük yeter
Mevlana der ki;
Yorum
-
hadi bakalım..mesaiiyi bitirdin, döner parasınıda çıkardın..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarına devam bugünlük yeter
afiyetle ye...
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar.. güzel bir hafta dileklerimle...
4530 / 4630 destek dirençler bugün için..bir sonraki direnç 4680 / 4730
MAV 200 ün geçtiği yer olan kabaca 4500 üzerinde pozisyonlar korunabilir..
seçim denen belirsizlik ortadan kalkınca , cuma günkü yükselişin devamını görsek bile en yüksekten kapatamadık..
STRATEJİMİ YUKARIDA YAZMIŞTIM.. BİR GÖZ ATIN İSTERSENİZ..
yarın görüşmek üzere..
iyi akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
HaberTürk : Bir sosyal medya hesabından paylaşılan Ciner Yayın Holding'e ait Habertürk, Show TV, Bloomberg HT kanallarının bazı gruplarla satışı için masada olduğu şeklindeki iddia asılsızdır. Gerçek dışıdır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum