Hisse_Trade 12

Collapse
X
 
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 22660

    #781
    LEYLEK

    senin gözünde nasıl görünüyo efekent

    didim eeee.. gitmiş
    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

    Yorum

    • SÜRGÜNEFE
      Tecrübeli
      • 20 Ağustos 2010
      • 1442

      #782
      bereketli ola

      Yorum

      • SÜRGÜNEFE
        Tecrübeli
        • 20 Ağustos 2010
        • 1442

        #783
        NUGYO nasıl görünüyor

        Yorum

        • EFEKENT
          Kıdemli
          • 15 Mayıs 2008
          • 4329

          #784
          radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          LEYLEK

          senin gözünde nasıl görünüyo efekent

          didim eeee.. gitmiş
          GRAFİKTEKİ GİBİ ABİ. 4,85 KIRMASIN YETER. DİRENİYOR ZATEN.
          RUSYA İŞİ DERİNLEŞMEZSE HEDEFİM 5,01
          "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
          Hint Atasözü

          [url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

          Yorum

          • radyolog
            OKURYAZAR
            • 03 Ağustos 2008
            • 22660

            #785
            EREGL

            STOP noktası 438 olur benim için

            altında 4 saat geçirirse adios olur
            DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

            Yorum

            • radyolog
              OKURYAZAR
              • 03 Ağustos 2008
              • 22660

              #786
              DAX a da gömmüşler
              DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

              Yorum

              • SÜRGÜNEFE
                Tecrübeli
                • 20 Ağustos 2010
                • 1442

                #787
                233-243 ZOREN yılbaşı eylence parası çıktı

                Yorum

                • GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11637

                  #788
                  BIST/TURHAN: FED HER TURLU MAZERETI KULLANACAK

                  INTERNET SITESINDE YAYINLANAN HABER ASAGIDA BULUNUYOR:
                  BORSA ISTANBUL BASKANI IBRAHIM TURHAN, CNBC-E GENEL YAYIN YONETMENI SERVET YILDIRIM VE DR. MAHFI EGILMEZ ILE 2014 DEGERLENMESINI YAPIP, 2015 BEKLENTILERINI PAYLASTI. TURHAN, 2014’TE FED’DEN HAREKET BEKLENIRKEN, PETROLUN ONE CIKTIGINI IFADE ETTI. BORSA ISTANBUL BASKANI PETROLDEKI DUSUSLE ILGILI UC NEDEN GORDUGUNU, BUNLARDAN ILKININ ARZ ARTISI, IKINCISININ JEOPOLITIK RISKLER, UCUNCUSUNUNSE TALEPTEKI AZALMA OLDUGUNU SOYLEDI.
                  HER TURLU MAZERETI KULLANACAK
                  TURHAN 2015’TE FED’IN NE YAPACAGIYLA ILGILI OLARAK SOYLE KONUSTU: “FED HEM ISTIHDAM HEM DE ENFLASYONA BIRLIKTE BAKAN BIR BANKA. BIR OPTIMIZASYON YAPMAYA CALISIYORLAR. ANCAK ANALITIK OLARAK BAKTIGINIZDA, ABD’DE BES PUANLIK BUYUMENIN BUYUK KISMI, ERTELENMIS SAGLIK BAKIMI HARCAMALARINDAN KAYNAKLANDIGINA DAIR MAKALE OKUDUM. BUTUN SEKTORLERDE BUYUK ISTIHDAM ARTISI YOK, EKONOMININ GENELINE YARAMIS BIR TOPARLANMA YOK. ISTIHDAMDAKI GORUNTU DE ACELE ETMEYI GEREKTIRECEK BICIMDE DEGIL. ENFLASYONUN BELIRLI BIR SEVIYEDE OLMAMASI ABD ICIN DE ONEMLI. BU DA BEKLENTILERI OLUMSUZ ETKILIYOR. HER IKISINI DE DIKKATE ALARAK, ABD MERKEZ BANKASI’NIN SAHINCE HAREKET ETMEYECEGINI DUSUNUYORUM. FED’IN BILANCO BUYUKLUGU 8 TRILYON DOLARA KADAR CIKARDI. BU BUYUKLUKTEKI BIR PARA YUKUNU BIR ANDA AZALTAMAZLAR. ERTELEMEK ICIN HER TURLU MAZERETI KULLANACAKLAR.”
                  PETROLDEKI DUSUS
                  TURHAN PETROLDEKI DUSUSUN BIR YANDAN BUYUMEYI DESTEKLEYECEGINI ANCAK DIGER YANDAN OLUMSUZ ETKILERININ DE OLACAGINA ISARET ETTI.
                  AVRUPA BEKLENTISI
                  TURHAN, AVRUPA’DA 2015’TE TOPARLANMANIN YASANIP YASANMAYACAGIYLA ILGILI SOYLE KONUSTU: “AVRUPA’DA HANEHALKI HARCAMALARINDA ARTIS OLMADIGI SURECE, TOPARLANMA BEKLENMEMELI. INSANLAR YASLANDIKCA TUKETIM EGILIMLERI AZALIYOR, OZ KAYNAK PIYASALARINA DAHA YATIRIM YAPIYORLAR. AVRUPA’DAKI DURUMDA YAPISAL OLARAK BUYUK DEGISIKLIK YOK. TUKETICILER HARCAMA YAPMAKTAN KORKUYORLAR, CUNKU EKONOMIYE GUVENMIYORLAR.”

                  SOZKONUSU HABERE ASAGIDAKI LINKTEN ULASABILIRSINIZ:
                  cnbce.com – Türkiye’nin Ekonomi Portalı
                  Mevlana der ki;

                  Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                  Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!


                  YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

                  Yorum

                  • GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11637

                    #789
                    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Borsa İstanbul´daki hisseler için ABC düzenlemesi olarak bilinen uygulamayı, yeni mevzuat, yeni pazarlar ve son yıllarda halka açılan şirketleri dikkate alarak gözden geçirirken, yeni düzenleme 2 Ocak´tan itibaren geçerli olacak.

                    SPK´nın haftalık bültenindeki açıklamaya göre, pay piyasası dışında kalan; gelişen İşletmeler Piyasası (GİP), Serbest İşlem Platformu (SİP), Nitelikli Yatırımcı İhraç Pazarı ve Gözaltı Pazarı´nda (GP) işlem gören paylar D Grubu altında izlenecek.

                    Fiili Dolaşımdaki Pay (FDP) değeri bakımından, Borsa tarafından belirlenen değerleme dönemi itibarıyla FDP değerinin ortalaması; 30 milyon lira ve üzerinde olan paylar A Grubu´na dahil edilirken, 30 milyon liranın altında 10 milyon TL ve üzerinde olan paylar B Grubu´nda yer alacak. FDP değeri ortalaması 10 milyon liranın altında olan paylar C Grubu´na dahil edilecek.

                    A ve B Grubu paylar, sürekli müzayede işlem yöntemine tabi olurken, kredili alım, açığa satış, ödünç alma veya ödünç verme işlemlerine konu olabilecek.

                    B GRUBU PAYLAR
                    B Grubu paylar, açık takas pozisyonunun yüzde 100´ü oranında özkaynak bulundurma şartına tabi olurken, takası henüz gerçekleşmemiş işlemler sonucunda, belirli bir anda B grubu paylarda oluşabilecek açık takas pozisyonunun asgari yüzde 100´ü oranında müşterinin net varlığının bulunması zorunlu olacak. setpage
                    Bu paylarda gerçekleştirilen işlemlerde müşteri bazında veya genel olarak özkaynak oranları değiştirilemeyecek ve teminat alınmaksızın emir kabul edilemeyecek.

                    Sermaye piyasası araçlarının kredili alım, açığa satış, ödünç alma veya ödünç verme işlemlerinde özkaynak oranının hesaplanmasında en çok yüzde 50´si oranında özkaynak olarak kabul edilebilecek.

                    C GRUBU PAYLAR
                    C Grubu paylar piyasa yapıcısı veya likidite sağlayıcısına sahip olması durumunda sürekli müzayede işlem yöntemine tabi olabilirken, bu koşula sahip olmaması durumunda tek fiyat işlem yöntemine tabi tutulacak.

                    Kredili alım işlemi veya açığa satışa konu olamayan bu paylarda, oluşabilecek açık takas pozisyonunun yüzde 100´ü oranında özkaynak bulundurma şartı getirilecek.

                    Bir müşterinin takası henüz gerçekleşmemiş işlemleri sonucunda, belirli bir anda C grubu paylarda oluşabilecek açık takas pozisyonunun asgari yüzde 100´ü oranında net varlığının bulunması zorunlu tutulacak.

                    Müşteri bazında veya genel olarak özkaynak oranları değiştirilemeyecek ve teminat alınmaksızın emir kabul edilemeyecek. Sermaye piyasası araçları; kredili alım, açığa satış, ödünç alma veya ödünç verme işlemlerinde özkaynak olarak kabul edilmeyecek.setpage
                    D GRUBU PAYLAR
                    D Grubu´nda Gelişen İşletmeler Piyasası´na (GİP) dahil olan paylar, piyasa yapıcısına sahip olması durumunda sürekli müzayede işlem yöntemine tabi olurken, sahip olmaması durumunda tek fiyattan işlem görecek.

                    Kredili alım işlemi veya açığa satış yapılamayan bu paylar, oluşabilecek açık takas pozisyonunun yüzde 100´ü oranında özkaynak bulundurma şartına tabi tutulacak.

                    Bir müşterinin takası henüz gerçekleşmemiş işlemleri sonucunda, belirli bir anda D grubu paylarda oluşabilecek açık takas pozisyonunun asgari yüzde 100´ü oranında net varlığının bulunması zorunlu tutulacak.

                    Müşteri bazında veya genel olarak özkaynak oranları değiştirilemeyecek ve teminat alınmaksızın emir kabul edilemeyecek.

                    Sermaye piyasası araçlarının kredili alım, açığa satış, ödünç alma veya ödünç verme işlemlerinde özkaynak oranının hesaplanmasında en çok yüzde 50´si oranında özkaynak kabul edilebilecek.

                    Serbest İşlem Platformu (SİP) veya Nitelikli Yatırımcı İşlemleri Pazarı´ndaki (NYİP) paylar tek fiyat işlem yöntemine tabi olurken, kredili alım işlemi veya açığa satışa konu olmayacak. setpage
                    Oluşabilecek açık takas pozisyonunun yüzde 100´ü oranında özkaynak bulundurma şartı bulunurken, bir müşterinin takası henüz gerçekleşmemiş işlemleri sonucunda, belirli bir anda D grubu paylarda oluşabilecek açık takas pozisyonunun asgari yüzde 100´ü oranında net varlığının bulunması zorunlu tutulacak.

                    Müşteri bazında veya genel olarak özkaynak oranlarının değiştirilemeyecek ve teminat alınmaksızın emir kabul edilemeyecek.

                    Sermaye piyasası araçlarının kredili alım, açığa satış, ödünç alma veya ödünç verme işlemlerinde özkaynak oranının hesaplanmasında en çok yüzde 50´si oranında özkaynak olarak kabul edilebilecek.

                    Bu paylar, brüt takas uygulamasına tabi olacak.

                    D Grubu´nda olan Gözaltı Pazarı´ndaki paylar tek fiyat işlem yöntemine tabi tutulacak, kredili alım işlemi veya açığa satışa konu olamayacak.

                    Belirli bir anda oluşabilecek açık takas pozisyonunun yüzde 100´ü oranında özkaynak bulundurma şartına tabi tutulan bu paylar için takası henüz gerçekleşmemiş işlemler sonucunda, belirli bir anda D grubu paylarda oluşabilecek açık takas pozisyonunun asgari yüzde 100´ü oranında net varlığının bulunması zorunlu tutulacak.setpage
                    Bu paylarda gerçekleştirilen işlemlerde müşteri bazında veya genel olarak özkaynak oranları değiştirilemeyecek ve teminat alınmaksızın emir kabul edilemeyecek.

                    Sermaye piyasası araçları; kredili alım, açığa satış, ödünç alma veya ödünç verme işlemlerinde özkaynak olarak kabul edilmeyecek.

                    PAYLARIN SINIFLANDIRILMASINI BIST YAPACAK
                    Borsa tarafından belirlenen değerleme dönemi içerisinde ve hesaplama yöntemi ile Borsa fiyatı pay başına net aktif değerinin 1.5 katı ve üzeri olan menkul kıymet yatırım ortaklıkları B Grubu´na dahil edilecek.

                    Borsa fiyatı pay başına net aktif değerinin iki katı ve üzeri olan menkul kıymet yatırım ortaklıklarının C grubuna dahil edilecek
                    Mevlana der ki;

                    Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!


                    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

                    Yorum

                    • GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11637

                      #790
                      şu yukarıda ki açıklamadan ne anladınız ne diyor :)
                      Mevlana der ki;

                      Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!


                      YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

                      Yorum

                      • GÜKO25
                        Ankara sponsoru
                        • 02 Eylül 2009
                        • 11637

                        #791
                        radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        DAX a da gömmüşler
                        hepsine gömecekler abi ::))))
                        Mevlana der ki;

                        Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!


                        YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

                        Yorum

                        • GÜKO25
                          Ankara sponsoru
                          • 02 Eylül 2009
                          • 11637

                          #792
                          pala yeni yıla süpriz hedilyerle gelecekmiş.

                          bakalım sürgünüm senin hediye kutundan ne çıkacak :::)))))))))))

                          afiyet olsun.
                          Mevlana der ki;

                          Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!


                          YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

                          Yorum

                          • radyolog
                            OKURYAZAR
                            • 03 Ağustos 2008
                            • 22660

                            #793
                            GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            şu yukarıda ki açıklamadan ne anladınız ne diyor :)
                            efekent e sor

                            gelirse cevaplar
                            DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

                            Yorum

                            • SÜRGÜNEFE
                              Tecrübeli
                              • 20 Ağustos 2010
                              • 1442

                              #794
                              GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              pala yeni yıla süpriz hedilyerle gelecekmiş.

                              bakalım sürgünüm senin hediye kutundan ne çıkacak :::)))))))))))

                              afiyet olsun.
                              Benim pek şansım yoktur hacım. kolsaati çıkar bana

                              Yorum

                              • radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 22660

                                #795
                                GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                pala yeni yıla süpriz hedilyerle gelecekmiş.

                                bakalım sürgünüm senin hediye kutundan ne çıkacak :::)))))))))))

                                afiyet olsun.
                                n

                                kutu derken

                                ayakkabı kutusu olmasın
                                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

                                Yorum

                                Working...
                                X

                                Debug Information