Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Yorum
-
44.85 gitmiş toplantım vardı veremedimGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster43.75 biraz erbos aldım.
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
geç şu 44.85 at kendi 45 üstüne hindi alacaz yılbaşına :::GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster44.85 gitmiş toplantım vardı veremedim
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
İŞ yatirim, halkbank ve vakifbank hİsselerİnİ Önermeyİ sÜrdÜrdÜMevlana der ki;
Yorum
-
EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterISCTR
15M 6,25 desteği tutundu. 6,30 geçilirse 6,40 hedefler.
günlüklerde 6,25 destek. 6,40 üzeri yolcudur abbas bağlasan durmaz.

ayanen 6.25 -.6.38 hareket ediyor .çizmiş atmış daha ne yapsın
Mevlana der ki;
Yorum
-
yürü be EREGLradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEREGL
446 kritik eşik aşarsa gözle olacak
beni mahcup etme
geçebilir ve üzerinde kalabilirse 460 ların yolu açılırDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
birazıda yarına kalsa bile mahcup olman abi :radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryürü be EREGL
beni mahcup etme
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
iyi akşamlar abi yarın görüşürüzMevlana der ki;
Yorum
-
günaydın arkadaşlar.Mevlana der ki;
Yorum
-
ABD ve Avrupa borsalarında Noel tatili olan 25 Aralık Perşembe günü işlem yapılmayacak. 26 Aralık günü de Avrupa borsaları kapalı olacak.
Bugün hiçbir üründe işlemin yapılmayacağı CME'de, 26 Aralık Cuma günü ise piyasalarda yine erken kapanış gerçekleşecek.
Hisse senedi, FX, enerji ve metal ürünlerinde işlemler 25 Aralık Perşembe günü Türkiye saati ile 23.00'te açılış seansı ile yeniden başlayacak. Normal seansa ise gece 24.00'te başlanacak.
Hisse senedi ürünlerinde 26 Aralık Cuma günü işlemler Türkiye saati ile 22.15'te açılış seansı ile başlayacak. 22.30'da normal seansa geçilecek ve 23.15'de piyasa kapanacak.
FX, enerji ve metal ürünlerinde de 25 Aralık'ta saat 24.00'te başlayacak seans 26 Aralık'ta saat 23,00'de sona erecek.
ICE'nin ABD ve İngiltere'de piyasaları 25 Aralık Perşembe günü kapalı olacak. 26 Aralık Cuma günü İngiltere'de Boxing Day tatili olması nedeniyle İngiltere'deki ürünlerde işlem gerçekleşmeyecek.
NYSE'de 25 Aralık Perşembe günü işlem yapılmayacak. 26 Aralık Cuma günü de piyasa saat 20.00'de kapanacak.
Avrupa'da tüm piyasalar 25 Aralık Perşembe ve 26 Aralık Cuma günleri kapalı olacak.Mevlana der ki;
Yorum
-
selamun aleyküm dost
sabah sabah baya o kadar sinir lendim ki ya geldim selam vermişsin aşağıda buton var bastım iyi de iyi veya kötü kopyaladığım resimler var çok mu zor butona basmak çok ta hevesli değilim teşekür alıp almamaktan ama bizde derlerki sen insanlara faydalı olmaya çalışıyorsun da onlar kıymet biliyorlar mı acaba?Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
sinirlenme sakin ol boşver .eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamun aleyküm dost
sabah sabah baya o kadar sinir lendim ki ya geldim selam vermişsin aşağıda buton var bastım iyi de iyi veya kötü kopyaladığım resimler var çok mu zor butona basmak çok ta hevesli değilim teşekür alıp almamaktan ama bizde derlerki sen insanlara faydalı olmaya çalışıyorsun da onlar kıymet biliyorlar mı acaba?
buraya yapıştır resimleri ben hepsine teşekkür de ederim senin kıymetinide bilirim
Mevlana der ki;
Yorum

Yorum