Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
rusya bu konudaki katı tavrından vaegeçiyorm, yoksa FAKEMİ ATIYOR ?
Lavrov: İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya katılımı kaydadeğer bir şey değiştirmeyecek - Sputnik
Sputnik internet sitesinde yayınlanan habere göre, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, NATO'nun uzun süredir İsveç ve Finlandiya'yı askeri planlamasın çerçevesinde tuttuğunu, bu ülkelerin İttifak'a üye olmasının kaydadeğer bir değişim yaratmayacağını kaydetti.
Lavrov, "Finlandiya, İsveç ve diğer tarafsız ülkeler uzun yıllardır NATO askeri tatbikatlarına katılıyor, NATO doğuya ilerlemeye yönelik askeri planlama yaparken bu ülkelerin toprakları da topraklarını dikkate alıyor. Dolayısıyla sanırım bu anlamda büyük bir fark yok" dedi.
Lavrov, açıklamasını "Gerçekte bu ülkelerin topraklarının NATO tarafından nasıl kullanılacağına bakacak, sonuçlar çıkaracağız" sözleriyle sürdürdü.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
Saha Kurumsal, Anadolu Efes için notunu 9,63 olarak teyit etti
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. için Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu 9,63 olarak teyit etmiştir.
Türkiye'de Sermaye Piyasası Kurulu lisansı ile kurumsal yönetim derecelendirme faaliyetinde bulunan SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş. nin 17.05.2021 tarihinde 9,63 olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme notunu 9,63 olarak teyit etmiştir.
SAHA bu derecelendirme çalışmasında Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Ocak 2014 tarihinde yayınladığı "Kurumsal Yönetim İlkeleri"ni baz alan metodolojisini kullanmıştır.
Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş.'nin kurumsal yönetim ilkelerine verdiği önem, bunu sürekli ve dinamik bir süreç olarak yürütmekteki isteklilik ve bu doğrultuda gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar göz önüne alınarak, şirketin kurumsal yönetim derecelendirme notu aşağıdaki şekilde teyit edilmiştir:
ANA BAŞLIK NOTLARI
Pay Sahipleri 95,41
Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık 98,76
Menfaat Sahipleri 99,51
Yönetim Kurulu 93,91
Toplam 96,34
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum