Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
yalnız iki kişinin bildiği sır sır değildir diye bilinir bunlar yinede bir .ustluk peşinde olurlarsa şaşırmayacam
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Bana zoru anlatma!
O benİm hayat felsefem.
Öfkeyle kalkarsam,
zarar vermeden oturmam!
Mevlana der ki;
Sistem AL ve SAT veren 30 hisseleri. Bugünün tarihi olanlar için gün sonunu beklemek gerekir.
"""""""""
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
50.50 seviyesindeki desteğinin üzerinde. Desteğinin üzerinde tutunmayı başarabilirse, 58.50 seviyesine doğru çıkışı sürebilir. 53-95 seviyesinin altına kayması halinde ise 50.50 seviyesine doğru geri çekilme yaşanabilir. 20 günlük ortalamasının üzerinde.
ALIM ARALIĞI: 50.50-48.75
SATIM ARALIĞI: 58.50-61.00
YABANCI PAYI (%): 79.71
HAFTALIK DEĞİŞİM: Yabancı payı geçen haftaya göre 0.70 puan arttı.
Mevlana der ki;
5.96 seviyesini kıramayınca satışlarla karşılaştı. Satış baskısının sürmesi halinde 5.80 seviyesinde tutunmayı deneyebilir. 5.95 seviyesinin üzerindeki kapanışlarda ilk direnç 6.13 seviyesinde bulunuyor. 20 günlük ortalamasının üzerinde.
ALIM ARALIĞI: 5.80-5.65
SATIM ARALIĞI: 6.13-6.28
YABANCI PAYI (%): 44.92
HAFTALIK DEĞİŞİM: Yabancı payı geçen haftaya göre 2.06 puan geriledi.
Mevlana der ki;
17.9 - 18.75 aralığında hareket eden hisse 18.3 seviyesinin altında kapanışlarda 17.90 seviyesindeki desteğini test edebilir. 18.3 seviyesinin üzerindeki kapanışlarda ise direnç 18.85 seviyesinde bulunuyor. 20 günlük ortalamasının altında.
ALIM ARALIĞI: 17.90-17.50
SATIM ARALIĞI: 18.85-19.40
YABANCI PAYI (%): 70.87
HAFTALIK DEĞİŞİM: Yabancı payı geçen haftaya göre değişmedi
Mevlana der ki;
Güç topluyor. 0.71 seviyesinden gelen alımlarla çıkış seyrinde. 0.78 seviyesindeki direncin aşılması hissede alımların güçlenmesini sağlayabilir. İlk des*tek 0.71 seviyesinde bulunuyor. 20 günlük ortalamasının üzerinde.
ALIM ARALIĞI: 0.71-0.68
SATIM ARALIĞI: 0.78-0.83
YABANCI PAYI (%): 31.26
HAFTALIK DEĞİŞİM: Yabancı payı geçen haftaya göre 0.10 puan arttı.
Mevlana der ki;
Kardemir (D) Alıcılar güçlü
​
1.89 seviyesinden güç topladı. Yükseliş seyrinde, 2.25 seviyesinin aşılması alımların güçlenmesini sağ*layabilir. Senedin 2.14 seviyesinin altına kayması halinde ise 1.94 seviyesine doğru geri çekilme yaşa*nabilir. 20 günlük ortalamasının üzerinde.
ALIM ARALIĞI: 1.94-1.86
SATIM ARALIĞI: 2.25-2.48
YABANCI PAYI (%): 27.85
HAFTALIK DEĞİŞİM: Yabancı payı geçen haftaya göre 0.32 puan düştü.
Mevlana der ki;
Yorum