Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
bu şartlar altında ALMAMAK İÇİN çelikten sinirler lazım değilmi ?
ben eldekileri tutuyorum..karlı olan poz.larımı boşalttım ( KAR CEBE YAKIŞIR HESABI )
elde tabii hisselerim var ama spk yasakladı biliyorsunuz..yazameyrum
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından kimyevi gübre alımına ilişkin olarak 15.09.2021 tarihinde yapılan ihalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif sahibi firma ile sözleşme imzalanamaması üzerine ekonomik açıdan en avantajlı 2. teklif sahibi Gübretaş'a 15.10.2021 tarihinde sözleşmeye davet tebligatı gönderilmiştir.
Ancak ihale tarihi ile sözleşmeye davet tebligatının şirketimize ulaştığı tarih arasında ulusal ve uluslararası piyasalarda meydana gelen olağanüstü fiyat yükselişleri ve yaşanan tedarik/arz sıkıntısı nedeniyle ihale koşullarını teklif şartları ile yerine getirmek şirketimiz açısından imkânsız hale gelmiştir. Bu durumun şirketimiz açısından "aşırı ifa güçlüğü" doğurduğu, Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu 10. Madde kapsamında mücbir sebep değerlendirmesi yapılarak ihalenin iptal edilmesi ve geçici teminat mektubumuzun iade edilmesi yazılı olarak talep edilmiştir.
Gubretas bile ekonomik nedenlerden dolayı aldığı ihalenin iptalini istemiş.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
dövizzde hızla tepki verdiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTcmb bir haftalik repo faizini %16'dan %15'e çekti
18.11.2021 14:05:42 tcmb bir haftalik repo faizini %16'dan %15'e çektiDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bloomberg tv de ekonomistler konuşuyor...bir kısmı akademisyen..
tahmin yapmaktan kaçındı bir kısmı faiz konusunda..diyorlarki : buyapılanlar bildiğimiz bilimsel , akademik kalıplara uymuyor..
MEALİ : saldım çayıra mevlam kayıraDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum