Siyasi ikbal menfaatleri güdülmü$ ve güdülen "Parti devleti imali kupa"nın fason kutlamaları..
Hak edişi kadar nihayetinde tatsız tuzsuz style geçer gider.
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
-
TriumPh daha naapsın.. Yazdık beri 2 tur +50 K üstüne attı D0War, daha dün gecesi bile 50,200 küsür ile zırvasına ramak kalmı$ken S&P ve Nasdaq biraderleri bilmem kaçıncı kez rekor tazelediler falan fi$man..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
TRiumPh emmisigil her Çin ziyaretinde D0War style show yapmı$ ye$ertmi$tir borsa piYasalarını.
Henüz Çin'e ayak basalı 1 saat olmadı, ayak bastı paraları gelmeye ba$ladı bile borsa piYasalara..
Darısı yalAKa zavALLı sümsük bİst'e..
Günler oldu hafta bizim adilerin adisi deyyus palacık herBihaltı satı$ yönlü niyetine patlattı kendi $i$irdiği çAKma borsa bİst baloncuğunu..
Leave a comment:
-
-
$0 Arabesk müslüm biraderlerin Brent peeTR0LL vesair 'yağlı ballı beLe$ ürünler' de az biraz daha a$$a gev$etiliVerseler
olacak hO$ bi$eyler dee..
Hayırlısı bakAlım... Vınn vınnn, win win'e dönü$ebilir eyy ahali..
👍 1Leave a comment:
-
Dibinden +% 0,81 plus +136.00 puan etti, vurdurdu rampa yukarıya sektirip gideyoo sankim bİst.. Vınn vınnn..Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dibinden +% 0,63 sekmeye ba$ladı bile bizim Viop30 cenah +105.00 puan hesabı.
Leave a comment:
-
Dibinden +% 0,63 sekmeye ba$ladı bile bizim Viop30 cenah +105.00 puan hesabı.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBirazdan genele alım gelebBiLLûr style.. Dipler olu$mu$ olmakTA sanki.
👍 1Leave a comment:
-
sen verdiysen o tavanlar eskiden öle oluyorduradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
verdim gitti.. bu havada kazanmak güzel duygu
ABV
Leave a comment:
-
Aynen Sn. Hocam ciddi moral oluyor. Benim de satılmamak üzere tuttuğum Tuclk ve Kristal iyiydi bugünradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
verdim gitti.. bu havada kazanmak güzel duygu
ABV
👍 1Leave a comment:
-
verdim gitti.. bu havada kazanmak güzel duyguradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDAGI
6,62 üzerinde iş yapar ilk hedef 7 olur
ANALİZ İLGİLİ BAŞLIKTA
ABV
☕ 2Leave a comment:
-
bıraktım abi ekranı kapattım tadı tuzu yok piyasanın sterese gerekradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çorba içtiysen bırak kalsın.. hemde bu havada...
☕ 1Leave a comment:

Leave a comment: