günaydın arkadaşlar
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
günaydın tekdem kardeş. nasılsın.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
tşkr ederim güko kardeş. sen nasılsın millet nerde? aslan duruyomu ben çıkamadımGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın tekdem kardeş. nasılsın.
Yorum
-
heyt be terk edilmiş şehir gibiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
-
elimde varken her gün elimde yokken çıktıkça kalbimi sıkıştıran hisse etyat ...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
bu başlığa geldimmi bol bol komisyon ödüyorum başka başlık açalım
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
elimden oyuncak lastiğimi aldılar allahtan oyuncak düzeyindeydi ...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
çıkma kardeş bekle geleceği parlaktekdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertşkr ederim güko kardeş. sen nasılsın millet nerde? aslan duruyomu ben çıkamadım
Mevlana der ki;
Yorum
-
selam keyborsa
Mevlana der ki;
Yorum

Yorum