Hisse_Trade 12

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • radyolog
    OKURYAZAR
    • 03 Ağustos 2008
    • 22808

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11673

Halkbank, sermaye artırımından vazgeçti

Halkbank sermaye artırımına ilişkin sürecin iptaline karar verdi.

Halk Bankası, sermaye arttırım işleminden vazgeçip kayıtlı sermaye sistemine geçilmesine karar verildiğini duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu'ndan (KAP) yapılan açıklamada "Sermaye artırım işleminin kayıtlı sermaye sistemi içerisinde daha hızlı bir şekilde sonuçlandırılması amacıyla kayıtlı sermaye sistemine geçilmesine karar verilmiştir" denildi
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11673

günaydın
        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• GÜKO25
          Ankara sponsoru
          • 02 Eylül 2009
          • 11673

TSİ 10:00'da açıklanacak Şubat ayı enflasyon rakamı (beklenti %0,65) takip edilecek
          Mevlana der ki;

Yorum

• radyolog
            OKURYAZAR
            • 03 Ağustos 2008
            • 22808

günaydın millet

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11673

**GOODY***GOODYEAR LASTİKLERİ T.A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Çağrısı )
              ***GOODY***GOODYEAR LASTİKLERİ T.A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Çağrısı )

Adres Maslak Mah. Eski Büyükdere Cad. No:37 34398 Sarıyer İSTANBUL
              Telefon 212 - 3295000
              Faks 212 - 3295055
              Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon 212 - 3295145
              Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks 212 - 3295055
              Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır
              Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır
              Özet Bilgi Genel Kurul Çağrısı

Karar Tarihi 02.03.2015
              Genel Kurul Türü Olağan
              Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2014
              Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2014
              Tarihi ve Saati 26.03.2015 10:30
              Adresi Mövenpick Hotel, Büyükdere Caddesi 4. Levent, Kağıthane, İstanbul
              Gündem 1. Açılış ve Toplantı Başkanlığı?nın oluşturulması.
              2. Yönetim Kurulu?nca hazırlanan yıllık faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi.
              3. Denetçi raporunun okunması.
              4. Şirket?in Sermaye Piyasası Mevzuatı uyarınca hazırlanan 2014 yılı finansal tablolarının okunması, görüşülmesi ve onaylanması.
              5. 2014 faaliyet yılında görevli Yönetim Kurulu üyelerinin ibra edilmesi.
              6. Yönetim Kurulu?nun, 2014 yılı kârının kullanım şekli, dağıtılacak kâr payı oranı ve kâr dağıtım tarihi konusundaki önerisinin kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddi.
              7. Yönetim Kurulu üye sayısının belirlenmesi ve Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi.
              8. Yönetim Kurulu üyelerinin huzur haklarının belirlenmesi.
              9. Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri uyarınca Denetimden Sorumlu Komite tarafından belirlenen ve Yönetim Kurulu?na bildirilen bağımsız denetim kuruluşunun denetçi olarak seçiminin onaylanması.
              10. Şirket Bilgilendirme Politikası?nda yapılan değişiklikler hakkında Genel Kurul?a bilgi verilmesi.
              11. 2014 yılında yapılan bağışlar hakkında Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri uyarınca Genel Kurul?a bilgi verilmesi ve 2015 yılı için yıllık bağış sınırının belirlenmesi.
              12. Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca, üçüncü kişiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkında Genel Kurul?a bilgi verilmesi.
              13. 6111 sayılı Kanun uyarınca 2014 yılında yapılan 2006, 2007, 2008 ve 2009 yıllarına ilişkin ödemelerin olağanüstü ihtiyatlardan karşılanması hususunun onaylanması.
              14. Zirai lastikler ürün grubundan çıkış kararı hakkında Genel Kurul?a bilgi verilmesi.
              15. Yönetim Kurulu üyeleri ile ilgili olarak, Türk Ticaret Kanunu'nun, şirketle işlem yapma yasağına ilişkin 395 ve rekabet yasağına ilişkin 396?ncı maddelerinde belirtilen izinlerin verilmesi.
              16. Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahipleri, Yönetim Kurulu üyeleri, idari sorumluluğu bulunan yöneticiler ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhrî hısımları tarafından, Sermaye Piyasası Kurulu?nun (II-17.1) sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ekinde yer alan (1.3.6) sayılı kurumsal yönetim ilkesi kapsamında yapılmış işlemlere ilişkin Genel Kurul?a bilgi verilmesi.
              17. Dilekler.
              Gündem Maddeleri Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
              Gündem Maddeleri Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır
              Gündem Maddeleri Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? Hayır

Pay Grup Bilgileri 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Brüt (TL) 1 TL Nominal Değerli Paya Ödenmesi Teklif Edilen Nakit Kar Payı - Net (TL)
              GOODY(Eski),TRAGOODY91E9 0,7940263 0,70454

Pay Grup Bilgileri Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı Tutarı (TL) Pay Biçiminde Dağıtılması Teklif Edilen Kar Payı (%)
              GOODY(Eski),TRAGOODY91E9 0,000 0,00000
              Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11673

Tuketici fiyatlari subat 'ta aylik % +0.71 (onceki ay: % +1.10) - tuik

tuketici fiyatlari, subat 'ta yillik % +7.75 (onceki ay: % +7.24) - tuik

tufe, 12 aylik ortalamalara gore subat'ta: % +8.77 (onceki ay: % +8.80) - tuik
                Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11673

ne oldu şimdi enflasyonda açıklandı
                  Mevlana der ki;

Yorum

• tekdem
                    Katılımcı
                    • 12 Ocak 2010
                    • 142

Günaydın arkadaşlar. Güko Aslan dün bir atraksiyon yapmış ama yetişemedim

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11673

tekdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Günaydın arkadaşlar. Güko Aslan dün bir atraksiyon yapmış ama yetişemedim
                      yetişemen onun hızına sen
                      Mevlana der ki;

Yorum

• radyolog
                        OKURYAZAR
                        • 03 Ağustos 2008
                        • 22808

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ne oldu şimdi enflasyonda açıklandı
                        piyasa pek dikkate almadı anlaşılan

Yorum

• GÜKO25
                          Ankara sponsoru
                          • 02 Eylül 2009
                          • 11673

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          piyasa pek dikkate almadı anlaşılan
                          kralın gelmesini bekliyor piyasa
                          Mevlana der ki;

Yorum

• radyolog
                            OKURYAZAR
                            • 03 Ağustos 2008
                            • 22808

849xx geçemeyen endeks bir şekilde 83xxx civarlarını test edecektir

Yorum

• radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 22808

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              kralın gelmesini bekliyor piyasa
                              ne zaman dönüyormuş

Yorum

• radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 22808

bugün açlışıyor güko

Yorum

Working...
                                X

Debug Information