dolar kafayı kaldırdı yukarı yine .
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
vur kafasına sendeGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolar kafayı kaldırdı yukarı yine .
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ah abi okadar gücüm olsa doları 5 tl yapmasam bende neyimmmm :radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervur kafasına sende
)))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
yav bırak vurmasın abi yukarı uçsunda sende mahçup ol bişe olmaz ::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryürü be
vur 842XX e mahcup etme beni
)))))))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
Yorum
-
Beğenmedi bu durağı, aşağılara dikti gözünüradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternetekim...
Yorum
-
radyolog abim 84.200 dediyse boşa dememiştir.şidmi yukarı aşşağı maşşağı yokkk ::nuncem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBeğenmedi bu durağı, aşağılara dikti gözünü
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
[QUOTE=radyolog;621977]92/90 sat /al yaptım kardelende
maliyet düşürdüm[/QUOTE
baharmı geldi kardelenler mi açtı abi ::
)))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
[QUOTE=GÜKO25;621980]Ah, ah...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster92/90 sat /al yaptım kardelende
maliyet düşürdüm[/QUOTE
)))))))))
Görmesini bilene etrafta çiçek çok.
Yorum
-
nuncem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen yazıncaya kadar tek parmak, kaç mesaj olmuş yafu.
Bu sayfada çalışayım ben biraz
[QUOTE=GÜKO25;621980]GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abim 84.200 dediyse boşa dememiştir.şidmi yukarı aşşağı maşşağı yokkk ::
))[QUOTE=nuncem;621981]radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster92/90 sat /al yaptım kardelende
maliyet düşürdüm[/QUOTE
)))))))))190 altına inmez umarım kardelen buu USD işi bozmaya başladı yanlıGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ah, ah...
Görmesini bilene etrafta çiçek çok.
Yorum

Yorum