Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
yok bu sefer toplantı bana geldi abi :radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüko gene mi toplantıya gitiin yaww

))))))))))
ben hiçdeğilse toplantıya gidip geri geliyom tıoplantyıa gidipde 3-5 gün ortalıktan kaybolanlar avr abi ::
))))))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ASELS
bu haber biraz hareket yaptırımı
ASELSAN, DENIZALTILAR ICIN AKUSTIK ALDATICI SISTEMI PROJESI KAPSAMINDA SOZLESME IMZALADI
ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S. 'NIN KAMUOYU AYDINLATMA PLATFORMU'NDA (KAP) YAYINLANAN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:
ASELSAN ILE MILLI SAVUNMA BAKANLIGI ARASINDA DENIZALTILAR ICIN AKUSTIK ALDATICI SISTEMI PROJESI (LANCER) KAPSAMINDA TOPLAM BEDELI 34.000.000,-TL TUTARINDA BIR SOZLESME IMZALANMISTIR. SOZ KONUSU SOZLESME KAPSAMINDA SIRKETIMIZ TARAFINDAN GELISTIRILIP URETILECEK OLAN LANCER SISTEMLERININ TESLIMATLARI 2018-2019 YILLARINDA GERCEKLESTIRILECEKTIR.
BU ACIKLAMA MILLI SAVUNMA BAKANLIGI'NIN 23 OCAK 2015 TARIHINDE SIRKETIMIZE ULASAN IZNINE ISTINADEN YAPILMAKTADIRDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok bu sefer toplantı bana geldi abi :
))))))))))
ben hiçdeğilse toplantıya gidip geri geliyom tıoplantyıa gidipde 3-5 gün ortalıktan kaybolanlar avr abi ::
))))))))))))))

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
5.00 yazıyom gel al spek efendi. seve seve vercen bana ::
))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
korkutma len adamıGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5.00 yazıyom gel al spek efendi. seve seve vercen bana ::
))))))))
Yorum
-
tamam abi vaz geçtim 5.20 çıkardım ucuza gitmesin :::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkorkutma len adamı

)))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
benim kağıtlar son dakikaları sever haydi hopla gel kopda gel spekcim ::::::::::::::
))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam abi vaz geçtim 5.20 çıkardım ucuza gitmesin :::
)))))))))))yüklü mal var galiba çay çorba rakı roka da fazlaGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim kağıtlar son dakikaları sever haydi hopla gel kopda gel spekcim ::::::::::::::
))))))

Yorum
-
bizim ağa gelsede şu netaşı ımkb kodundan çıkarsa yoksa küfürbaz olup çıkcem ::
))))))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
bu yodaki hareketleri ben netaşda çok gördüm.
aynı netaşda ki hareketlere benziyor radyolog abi ne dersin
Mevlana der ki;
Yorum
-
abi bu kağıt 3-5 şer adım birden zıplıyor geçen az bişe alayım dedim almaz olaydım .radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTKNSA baksan bi güko
lakin 13-14 lerden geldi buralara herşey mümkün ben uzak durmayı tercih ederim seni bilemem . bana ters kağıt .Mevlana der ki;
Yorum
-
YO lara akşama bakarım uygun bi şey olursa ne alaGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu yodaki hareketleri ben netaşda çok gördüm.
aynı netaşda ki hareketlere benziyor radyolog abi ne dersin

Yorum
-
radyolog abi bilanço dönemi yaklaşıyor karlı ve hikayesi olan gitmeyen şirketleri bulmamız lazım biraz kafa yoralım....Mevlana der ki;
Yorum
Yorum