Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
günaydın arkadaşlar
güzel bir hafta dileklerimle
BIST’te para girişi ve yüksek hacimler de devam ediyor ve daha önce 15.500 / 16.000 bölgesi şeklinde paylaştığımız formasyon hedefinin korunduğunu düşünüyoruz. 15.170 seviyesi ara direnç,
14.800 ve 14.620 ise destek seviyeleri olarak izlenebilir
☕ 3Leave a comment:
-
0,93 yukarıdayız..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVİOP 0,14 yukarıda
ABD vadelileri hafifte olsa yukarı seyirde
Leave a comment:
-
Bunda ise hem fikirim mesela bugün dahi bitmeden ya da D0Wargil zirve dönü$leri yapmadan XBank üzerinden +yemye$il sürpriz ataklar beklenir.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ykbnk vesair hepsi dahil +mümkün, ellerinde fırsat koz bu dü$ük endeks kaldı.
👍 1Leave a comment:
-
Yani aynı zamanda fikrinizse de eğer, saygımız var elbetradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
16 K ya gideceğiz demiştim geçen gün katılmamıştınız sn alfa...
...
ancak "dı$ piYasalar öncelikli ve olası derin dümdüzeltmeler" sebep bİst100 style 16 K'ya 16,600'lere fAlan gitmiyoruz bence, gidemeyizde.
Hele mevcut me$ruiyetsiz nesiz gasp 'hükümetimsi' durumumuz ile naMümkün.
Derin a$ağılar bizi bekler..
Leave a comment:
-
Dü$üncemse böyleydi, "konu$ulana" dair.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yani hiiç sanmıYorum, hatTA gezegendeki tüm borsa arenalar son uzatmaları oynamakTAlar sanki.
Diplerden dip beğenecekleri Bi dönem çOk daha olası.
Konu$mAKla çözülecek i$ler değil gari, mazide kaldı gibi o beDava bele$ lüksler.
...
Artık 'sözde AK' rej0va h0ldİng'Siz Türkiye'ye nasip Olur anca öylesi yeni TArihi reKOR zirveler.
Ki neticesinde borsalarda beklentim dü$ü$ yönlü öncelikli. Mevcut bölgeler TArihi rekor zirveler kalabilir uzun süreler..
Leave a comment:
-
Sn. radyolog, ayrıca siz kendi adınıza yorumda bulunup "gideceğiz" diye değil, "konu$uluyor" diye demi$tiniz.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
0,58
14450 üzerinde tutnabilirsek 16600 ler hedefe girecek diye konuşuluyor
Leave a comment:
-
Leave a comment:

Leave a comment: