tekdem Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
radyolog abi cepten veya internetten anlık alım satım görebileceğimiz bir site var mı?radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3230/3235 i izle
Yorum
-
tekdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abi cepten veya internetten anlık alım satım görebileceğimiz bir site var mı?
bildiğim kadari ile ücretsiz site yokDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEFEKENT İN LİSTESİNDEN
Albrk
172 Geçerse Ii Iş Yapabilir
Stop 167
yürü be BARAKA
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog abi pgsus stoplasak mı 32,25radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3230/3235 i izle
Yorum
-
http://finans.mynet.com/borsa/anlikborsaverileri/#Atekdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abi cepten veya internetten anlık alım satım görebileceğimiz bir site var mı?
Yorum
-
Dün MAALTEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bugün BURCE"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Selam ne yaptiniz . Varmi alacak bişe :
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
burceyi sabah ekrana yazdim ama ekran başinda olamadiğim için gitmmiş .tebrikler ağamefekent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün maalt
bugün burceMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
svg tekdem kardeşimtekdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abi pgsus stoplasak mı 32,25
bu sitede hiç bir zaman l/sat/tut/topla gibi bir şeyler yazmıyoruz çünkü spk ya aykırı
ben,m maliyetim 3197 ilk hedefim 33
gerisi size kalmışDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
tüh beee. bende yarın akşam yemekler senden dediydimGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburceyi sabah ekrana yazdim ama ekran başinda olamadiğim için gitmmiş .tebrikler ağam
neyseki radyolog abim albrk almış.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
sen yarın mı geliyorsun..EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertüh beee. bende yarın akşam yemekler senden dediydim
neyseki radyolog abim albrk almış.
Mevlana der ki;
Yorum
-
yarın sabah ordayım. Sanırım saat 17 ye kadar sürer toplantı. haberleşiriz.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen yarın mı geliyorsun.."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
yolun açık olsun.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın sabah ordayım. Sanırım saat 17 ye kadar sürer toplantı. haberleşiriz.
bize ne getirecen oradan sen
radyolog abim nasıl bir yer ayarlasın sölede ona göre baksın ağam ::
))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
bu fener ci ne yapıyor anlayan var mı....Mevlana der ki;
Yorum

Yorum