sen ne diyorsun efeken hocam sporlarla ilgili hangisi hoşuna getti yazda ona göre yolumuza bakalım....
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
teşekküre bastım ama şöyle algıla "şikayet etme ne olur çalış seninde olur"GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbak burada bjkas sormuşum ama radyolog abim heç cevap vermiyor bana ağam
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
bu betonu iyi bulduk çarpılmasak eğer hergün 50 gayme veriyor bana ::
)))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen ne diyorsun efeken hocam sporlarla ilgili hangisi hoşuna getti yazda ona göre yolumuza bakalım....
Ben Fenerbahzeliyim."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
YENİLEME-Akkuyu NGS Deniz Hidroteknik Yapılarının Projelendirilmesi ve İnşası İşi ihalesine 9 adet teklif geldi
Akkuyu Nükleer A.Ş. tarafından yürütülen “Akkuyu Nükleer Güç
Santrali Deniz Hidroteknik Yapılarının 'Anahtar Teslimi'
Projelendirilmesi ve İnşası İşi” ihalesine ilişkin aşamalardan biri
tamamlandı.
İhaleye ilişkin olarak şirketlerden gelen tekliflerin teslim
süresi 15 Ocak 2015 tarihinde sona erdi.
Tekliflerin teslim süresinin bitimine kadar Türkiye’nin en büyük
şirketleri arasında yer alan toplam 9 ihale katılımcısından teklif
alındı.
Akkuyu Nükleer A.Ş. ihale komisyonu, ihale katılımcılarından gelen
teklifleri 16 Ocak 2015 tarihinden itibaren değerlendirmeye başlandı.
Verilen teklifler değerlendirildikten sonra ihaleyi kazanan
katılımcı en geç 15 Şubat 2015 tarihine kadar belirlenecek.
İhaleye teklif veren firmalar şu şekilde:
ÖZALTIN İNŞAAT
TEKFEN İNŞAAT VE TESİSAT A.Ş
STFA - MAKYOL - RÖNESANS Konsorsiyumu
NUROL İNŞAAT VE TİCARET A.Ş.
LİMAK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
CENGİZ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOLİN İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
IC İÇTAŞ İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
DOĞUŞ İNŞAAT VE TİCARET A.Ş.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
Mevlana der ki;
Yorum
-
bende fenerbahçeliğim ::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Fenerbahzeliyim.
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbak burada bjkas sormuşum ama radyolog abim heç cevap vermiyor bana ağam
ustam ne güzel söylerEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekküre bastım ama şöyle algıla "şikayet etme ne olur çalış seninde olur"
hep t e doğruyu söyler
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
eyvallah sağolun var olun bir daha da bir şey sorarasam hah buraya yazınradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustam ne güzel söyler
hep t e doğruyu söyler

Mevlana der ki;
Yorum
-
golts tavanı kaç acaba ::
)))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
105GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergolts tavanı kaç acaba ::
)))))))))))"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
nereyeGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereyvallah sağolun var olun bir daha da bir şey sorarasam hah buraya yazın

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ula boşuna sormadık da ::GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergolts tavanı kaç acaba ::
)))))))))))
))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
günlerdir uğraşıyoon tekfende 5.85 geçrimek için radyolog abi bak altdan dürttüm hemen geçti ::
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
golts tabvan olur peşine betonu takar gider ::
)))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum