Etiketi koymalı tam da buraya ; Fizikisi spotu türevi vadelisi vesairi, Dü$ BRent peeTR0LL dü$$.
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
VİOP 0,02
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
BUGÜNDE KAYIP OLDU..
Ortadoğu odaklı jeopolitik stresin artarak devamı petrol fiyatları yakın vadeli kontratlarda 105 – 110 dolar arasına taşırken küresel borsalara da satış geliyor. ABD ve Avrupa’da dün yaşanan satışların ardından Asya borsaları da bu sabah negatif bölgede.
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Ora iyi gidiyo güzeelce gev$emekte gece yarısı beri radyolog hocam.. D0Wargil vadelilere de ye$il destek olumlu yansımakta.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEtiketi koymalı tam da buraya ; Fizikisi spotu türevi vadelisi vesairi, Dü$ BRent peeTR0LL dü$$.
En hacimli vadeli fiyatı 109,6X tam gece yarısı tepeledi, dip 104,5X anlık ve de dü$meye devam etmekte.. $imdilik böyle..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
😎 1Yorum
-
haydi bakalım yoksa bu petrol fiyatları ile bist ten bi cacık olmazAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ora iyi gidiyo güzeelce gev$emekte gece yarısı beri radyolog hocam.. D0Wargil vadelilere de ye$il destek olumlu yansımakta.
En hacimli vadeli fiyatı 109,6X tam gece yarısı tepeledi, dip 104,5X anlık ve de dü$meye devam etmekte.. $imdilik böyle..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
TAze dip 103,9X mesela peeTR0ll BRent 0il style..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haydi bakalım yoksa bu petrol fiyatları ile bist ten bi cacık olmaz
bİstanBULL da gün yüksekleri TAzelemekte, D0Wargil, Evropa borsalar vesair elele..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
👍 1Yorum
-
hayrolaAlfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBol $ans...
piyango falanmı aldınDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
😀 1Yorum
-
Piyangoda $ans i$i mi kalmı$, nokta atı$ı yanda$AKlara hatta dı$ ülke para AKlamacılarına çıkarıyollar ikramiyeleri, fett0$ taktiği beri daha halâ aynı style her yol VAR bunnarda..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayrola
piyango falanmı aldın
Hem ben kar$ıyım öyle piyango falan özünde $ans oyunu kumar i$i olabilen hadiselere..
Ve fakat hayatta $ansın da yeri VAR elBet, olacak ki kolay gele bazende.-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
😀 1Yorum
-
Selamlar, ekrana döndüm şimdi. Belli oldu mu ))))" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
seni yok yazdım üstadım..Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar, ekrana döndüm şimdi. Belli oldu mu ))))
DDDDDDDDDDDDD
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum