radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Kendi işinse zor dostum. Ben o zor kararı 3 yıl önce aniden aldım ve çok mutluyum.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
darısı bize o zaman
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 1Yorum
-
Dedim ya yolu uzun. Uzun yol yorar insanıGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBankalar yoruyor adamı
)" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
sen yiğit cengaver adamsın.. yorulmazsın beee ...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBankalar yoruyor adamı
)DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
😀 1👍 1Yorum
-
Meysu
drmgd
gesan bunların çizgileri ne der acabaaaaaaaaaMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bAKalım bAKalım nelere nerelere gebeymi$$ bİst'imizZ, anlık olarak Viop30 TAm 16,75X gün dibi dü$üğündeyizZ.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALARıM ALaRıM !..
Yukarı sert fi$ekleyebilir anlıkTA bİstİnYe'nin komplesi.. palacık sahtekâr set up'larında..
Demİncekki dipler gün dü$üğü kırmızı diplemeler yAlan dolandı, silkeleme poz ayarlama kâr üle$MeMe style' by palacık hıyart0su...-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Selamlar, iyi TRade'ler...
👍 1Yorum
-
ver gazı abi o eskidendiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen yiğit cengaver adamsın.. yorulmazsın beee ...
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
😀 1Yorum
-
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Döndük döndük ), 16,685 ile dümdük döndük.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster16,700 Döndük döndük, dönmeDik ... ... )
...
16,76X ve üstü ise teyit style olur, uyar..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum
-
Bir sonraki hedef nihai onay aralığı ise 16,79X-,81X bandı olacak $ekil.Alfa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Döndük döndük ), 16,685 ile dümdük döndük.
...
16,76X ve üstü ise teyit style olur, uyar..
Ki buranın üstü ise +artık yemye$il yaylalar ve tepelik diyarlar..-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Yorum

Yorum