sn. çakırmetin akfye bir bakarmısın nasılllll
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
radyolog abi bu ekim diye bir hisse varmış hiç duydunmu isminiiiiiiiiii
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
balsu benim de takipte nereden koyacaz yerine kapanışa doğru bakmak lazımCakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben yazayım o zaman
Aksa, Yünsa , Link, logo
Dün verdiğim Balsuları yerine koymak için de takipteyimMevlana der ki;
Yorum
-
bioen
akfye
meysu bunları nasıl görüyorsunuz çizgiler ne diyor acabaMevlana der ki;
Yorum
-
benim bildiğim onu alırsan ekim eGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterradyolog abi bu ekim diye bir hisse varmış hiç duydunmu isminiiiiiiiiii
))
almazsan nisan aDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
😂 1😎 1Yorum
-
Sumud Filosu Davasında Flaş Gelişme: İsrail Başbakanı Netanyahu İçin Kırmızı Bülten Çıkarıldı
bu israil dünyanın başına belaaaaaa
Mevlana der ki;
👍 2Yorum
-
SON DAKİKA
TÜRKİYE DEN NETANYAHU HAKKINDA KIRMIZI BÜLTEN TALEBİ
lahey mahkemesi bu kasap hakkında tutklama kararı verdi abd uymadı bile
neye yarar.. dostlar alış verişte görsünDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
😂 1👍 1Yorum
-
Shortu tam yerinden vurmuşum.16965 Good timing .16820 kapadım.Cakirmetin05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pazartesi bir deneme daha gelecek direnç için. Aşarsa ne ala. Aşamazsa shortlarız

" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
👍 2Yorum
-
Ben temel olarak beğenmiyorumGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. çakırmetin akfye bir bakarmısın nasılllll" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
😀 2👍 1Yorum
-
😎 1👍 1Yorum
-
14514
1,21
SON 3 HAFTANIN EN YÜKSEK DEĞERİNDE KAPATTIK.
HAFTAYA PAZARTESİ YUKARIDA YAZDIĞIMDAN DOLAYI BİRAZ ENDİŞELİYİM. ENDEKS KATTLARI TUTMAYA DEVAM ETMEKLE BİRLİKTE % 25 KADAR
NAKİTTEYİM
İYİ akşamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
☕ 1Yorum

Yorum