EURO ve USD analizini efekentle analiz topiğine atayım burda arada kaybolmasın.
Hisse_Trade 12
Collapse
X
-
XBANK yani BANKACILIK ENDEKSİ dir gükoGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryav abi geçende sordum cevap vermedin .
şu xbank nedir beni aydınlatırmısın.
bizim borsamızın ağırlığı bankalar özelliklede 3/4 majör bankaüzerine kurulu olduğu için önem taşır bu nedenlede bendeniz dikkat ederseniz sürekli YONCA LEYLEK trade etmeye çalşırım
umARIM AÇIKLAYICI OLMUŞTURDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Tercüme istermisin GÜKO:radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterXBANK yani BANKACILIK ENDEKSİ dir güko
bizim borsamızın ağırlığı bankalar özelliklede 3/4 majör bankaüzerine kurulu olduğu için önem taşır bu nedenlede bendeniz dikkat ederseniz sürekli YONCA LEYLEK trade etmeye çalşırım
umARIM AÇIKLAYICI OLMUŞTUR
ağırlığa bakarım diyo
büyük oynarım diyo
kıytırıklarla işim olmaz diyo
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Dow Jones Indus. Avg Mar 15 17,512.00 +147.00radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYurtdişi kipkirmizi
buyyur pakla 500 point yukardan açti
dalgami geçiyorlar adammi seçiyorlar
fuçurlar uçmuş abi
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
taramalarda yok mu bişe ağamMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
şimdi tarasan kepek ddüşerGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaramalarda yok mu bişe ağam
1 saat bekle bakalım
Yorum
-
heç güleceyim yoktu abi ::::::::::::::::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi tarasan kepek ddüşer
1 saat bekle bakalım

)))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
ah konyacı kartoncu bana stoplattın düşmüyon :
(((((
Mevlana der ki;
Yorum
-
az bişe goody aldım boş duramadım
Mevlana der ki;
Yorum
-
ölücü seniGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraz bişe goody aldım boş duramadım
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Yorum
Yorum