Mesutc İle mutlu trade (m&m)

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mitli
    Yeni Üye
    • 04 Haziran 2009
    • 26

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bana da pc konusunda yardımcı olur musunuz?
    PC win8 işletim sistemi
    grafik kes yapıştır programı bu işletim sis. otomatik var dendi, kes yapıştır prog. yükleyemedim, ekran görüntüsünü nasıl alabilirim, grafik nasıl yükleyebilirim?Ayrıca bilgisi olan var mı win8 de otomatik virüs prog var mı, yoksa yüklemem mi gerekiyor?

Microsoft Security Essentials

Make a smooth transition to Windows 11 from your unsupported operating system with help from Microsoft. Enjoy the benefits of upgrading to a Windows 11 PC.

Yorum

• MESUTC
      KEYFE KEDER YAZAR
      • 22 Mayıs 2008
      • 4444

.....
      Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• eren@
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2008
        • 2344

mitli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        gerek kalmamıştır halolduğuna enminim
        Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• MESUTC
          KEYFE KEDER YAZAR
          • 22 Mayıs 2008
          • 4444

mitli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Tşk ederim. Yüklemek istedim, zaten varmış, sistemde otomatik olarak
          Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• ubatu
            Katılımcı
            • 02 Haziran 2009
            • 189

MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            [ATTACH]850[/ATTACH] Garan alışlarım, ama dediğim gibi ben erken sattım ABV
            tebrikler mesut hocam

Yorum

• radyolog
              OKURYAZAR
              • 03 Ağustos 2008
              • 23119

mesut hocam da iyi para varmış
              DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• MESUTC
                KEYFE KEDER YAZAR
                • 22 Mayıs 2008
                • 4444

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                mesut hocam da iyi para varmış
                Henüz spekülatör değilim

Yorum

• radyolog
                  OKURYAZAR
                  • 03 Ağustos 2008
                  • 23119

GARAN

bugün için PİVOT 883 ten geçer

kapanış bakalım

Yorum

• radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 23119

GARAN

kapanış bakalım

Yorum

• MESUTC
                      KEYFE KEDER YAZAR
                      • 22 Mayıs 2008
                      • 4444

iyi akşamlar

Yorum

• eren@
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2008
                        • 2344

yeşil kırmızının üzerine çıktıktan sonra 3000 almış bakalım kırmızının altına indi ne kadar alacak ?

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2008
                          • 2344

Murat Ülker'den şaşırtan itiraf 16 Temmuz 2014 Çarşamba
                          Murat Ülker, ilginç bir anısını paylaştı. Ülker, iş dünyasındaki başarısızlığını itiraf etmesi dikkatlerden kaçmadı.
                          Murat Ülker

Twitter hesabından genç girişimcilere sürekli tavsiyeler veren Yıldız Holding Yönetim KuruluBaşkanı Murat Ülker, Ülker iş dünyasındaki bir başarısızlığını itiraf etti.

Ülker gibi Türkiye’nin en eski markalarından birine sahip olan Yıldız Holding’in Yönetim KuruluBaşkanı Murat Ülker sosyal medyadan genç girişimcilere uyarılarda bulundu. Ülker, gençlikyıllarındaki iş hayatından örnekler vererek, ilk girişimlerini anlattı. Murat Ülker, iş dünyasındagenelde başarı öykülerinin anlatıldığını, başarısızlıkların ise pek paylaşılmadığını kaydederek babasıyla yaşadığı ilginç bir anısını paylaştı.

EKMEK ASLANIN MİDESİNDE!

Ülker, “Gençler! Ekmek aslanın midesinde! Yükselmenin yolu azimde. Başarı öyküleri yanıltmasın;başarısızlıklar genelde paylaşılmaz ama öğreticidir. Mesela ben! İlk fabrikamı kurdum; adı Murat Kimya idi. Babam “hemen sat, gel Ülker’de işe başla” demişti. 2 yıl sürdü maceram ” ifadelerini kullandı.

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

Merkez’den sıkı duruşa devam 15:36
                            Merkez Bankası’nın son faiz kararı enflasyonda belirgin bir iyileşme sağlanana kadar sıkı politanın devam edeceğinin işareti olarak yorumlanıyor

Akbank Baş Ekonomisti Dr. Fatma Melek’in TCMB, para kurulu toplantısı ile bir değerlendirme yaptı.

“TCMB, para kurulu toplantısında politika faiz oranını (1 haftalık repo) ve alt bantı (TCMB gecelik borçlanma faiz oranı) 50’er baz puan indirdi: Oranlar sırasıyla; %8.25 ve %7.5’a geriledi.

TCMB, ekonomik faaliyetlere ilişkin olumlu bir görüş ortaya koyuyor: Makul kredi büyüme hızı, ılımlı yurt içi talep, ihracattan büyümeye pozitif katkı, belirgin iyileşen cari işlemler açığı.

Karara gerekçe olarak; döviz kuru gelişmelerinin yıllık enflasyon üzerinde olumsuz yansımalarının kademeli olarak azaldığına dikkat çekiyor ve küresel likidite koşullarında son aylarda yaşanan iyileşmenin faiz indirimi kararına destek verdiğini belirtiyor.

Enflasyondaki düşüş hızını sınırlayan temel faktör ise gıda fiyatlarındaki yüksek seyir olarak gösteriliyor.

TCMB, enflasyonu etkileyen tüm unsurları dikkate alacağını ve görünümde belirgin bir iyileşme sağlanana kadar getiri eğrisini yataya yakın tutularak göreli sıkı politikasını sürdüreceğini belirtiyor.

Buna göre 10 yıllık eksi gecelik BIST repo faizi arasındaki fark halihazırda yatay. Faiz indirimleri öncesinde Mayıs başlarında ise bu fark 230 baz puana kadar yükselmişti. Bu süreçte, Mart ayı ortalarından bu yana Türkiye 5 yıllık CDS spreadlerinde yaşanan 88 bps’lik gerileme, global risk primlerindeki düşüş, merkez bankasına destek veriyor.”

Yorum

• radyolog
                              OKURYAZAR
                              • 03 Ağustos 2008
                              • 23119

SALLA GİTSİN BE BOŞADAM

Yorum

• radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 23119

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                GARAN

kapanış bakalım
                                YEMEDİ

yarın şu anki veriler itibarıyla çokkkkk ZORRRR OLACAKKK

Yorum

Working...
                                X

Debug Information