radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Hisse.lerin de duruyodur..sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterXbanka bakiyom ralli olmasi lazim.
Dolarq bakiyorum yukari kopmasi lazim.
Ama ikiside kopamayacagini biliyorum.
Bende dolar longlari arttirdim
Yorum
-
19-20 Nisan itibariyle.. Meselâ..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBi şekil alacan el-mahkum da i$te saçmalayıp dangılAk takılıyon Bademligil.. Devrin de geçti tabi.. n0rMAL
Yorum
-
Yine o anlar..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDowgil üforya üfürmesine başlarsa hele finalimsi sahneli ??,
ortalıkta shortçu doncu kalmaz.. Tertemizss gibi..
Yorum
-
138X vurdurmadan hemen önce.. Maliyet yapabilen için de..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMillette mal yok para yok, longçular hisseciler bitti zırva beri çift tabanlı finalli neli,
'ıskacı ralliciği' bizim ihtimal..
Tek fişeğe bakar, sağlamalı & if dışarılar & Dolar sakinse bile.
Yorum
-
Daha neler ).. Pe$i sIRA.. Tersten tersten.BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaftaya 15Xx bile öptürürler acımazlar.. İhtiMal ?..
Yorum
-
BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertöbe edin bademspor..Hi ho ha.. Aynı anlarda..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBi şekil alacan el-mahkum da i$te saçmalayıp dangılAk takılıyon Bademligil.. Devrin de geçti tabi.. n0rMAL
Ezbere satıyodunuz o ara h0ney??, noltu gev$ek bademler..
Ordan bura +17,bing çaktık, portföy boyu*%112.. Breh
Yorum
-
BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksTaratorX de Bl00m’da Bist100 için 1295-1300 izlenmesini tavsiye etti demin ),
operasyon tamam sanki.. Hayırlara vesile kabussuzundan rica edelim.. )Ve final.. İ$aret-ül fi$$ek mübarek..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstockgeneration & kentuf da ‘isse.net style maldan çıktık
yok artık bu katır gitmez moduna geçmi$ler kii daha bi tamamdıırrr..
...
Bir hayaldin öncesinde.. Vay bee...
aNıyonNu hisse.net )
Yorum
-
KocAeli..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBekle bizi KütAhYa.. Geliy0z..
1527-1522-1490-1480
Yorum
-
20 yıllık mesai arkadaşımı dün toprağa verdik covid denegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaftalık al vermişken corta başlamakda bakar körlükmü
ipnelik mi
o zaman dans
vuruşalım bayım 153500 çift kazma
maliyet 152100
entübe idi çıkamadı
hayat
anca kendimize geliyoruz
153500 vurulanları 152700 e verdim yukardan vurup iyileştirme yaparız
Yorum
-
-
Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin, sabır diliyorum.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster20 yıllık mesai arkadaşımı dün toprağa verdik covid den
entübe idi çıkamadı
hayat
anca kendimize geliyoruz
153500 vurulanları 152700 e verdim yukardan vurup iyileştirme yaparız
Yorum
Yorum