Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ağabeyler bu çıkışın başlangıcı nedense 88 den başlayıp 107 ye kadar giden 10. aydaki çıkışa çok benziyor gibi geliyor
ağabeyler dediğim durum bu 10. aydaki çıkıştan önceki durum eksper abi affınıza sığınarak grafı paylaştım grafcı ben değildim emme bir kere affet
suanki durumu da çiziktirdim ama çok yer kaplamasın diye atmıyorum bence cok benziyorlar...
ağabeyler dediğim durum bu 10. aydaki çıkıştan önceki durum eksper abi affınıza sığınarak grafı paylaştım grafcı ben değildim emme bir kere affet suanki durumu da çiziktirdim ama çok yer kaplamasın diye atmıyorum bence cok benziyorlar...
Şimdilik benzerlik var doğru, aklımızda bulunmalı teşekkürler..
Ancak benzerlikler bitmez grafik hareketlerde..
Mesele bir de mevcut konjektür ve kronometremiz o zamana göre bir hayli farklı..
Geriye sayım seçim süreci aktif ve her geçen gün bambaşka hadiselere gebe..
Aslında bu özel benzerlikle ilgili her iki yönede biraz 'bekle-gör', sonra poz al
Yorum