eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Ve aleykum selam....kardesim hosgeldin....sevindim....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam arkadaşlar rastgele
Yorum
-
bu gün artı kapatması bence çok önemli,
pazartesi günü , perşembe gittiği kadar gidebilme ihtimali güçlenir.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
hoşbulduk abilerin güzeli... vob yok uzun süredir hisse senedi yoğun işlem yapıyorum.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVe aleykum selam....kardesim hosgeldin....sevindim....
Bakayım dedim maşallah herkes burda sevindim sizleri gördüğüme..'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
vaay , okut hoşgeldin, çok sevindim geldiğine.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşbulduk abilerin güzeli... vob yok uzun süredir hisse senedi yoğun işlem yapıyorum.
Bakayım dedim maşallah herkes burda sevindim sizleri gördüğüme..
Bu aralar dükkanımız bayaa bereketli.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
eksi açık poz artıya geçti.. 1500-2000 yeni poz açıldı bakalım abieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSatisin durmasi lazim artik...yeterli...
Donmeli....sort saatleri artik...
Daha fazla taviz vermemeli....'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
abi ben bunun, göstere göstere düşüyor gibi yapıpta düştüğünü hiç görmedim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum