Geçmiş olsun.
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Geçmiş olsun mol gulumsenerek hatırlanır d bir burun kanaması omur boyu acıtırMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
sn. sonperde tüm ailenize geçmiş olsun...anlık bir şeydir...hepimiz araç kullanırken dikkatli olmalıyız...“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
saolun dostlar , buda bizim sınavımız diyip sabrediceğiz,yapacak bir şey yok,
neticede çarptığıda ekmek parasını kazanan bir gariban servis şöförü, sağlık durumunu geçtik maddiyat durumuna geldik, malesefki kötü taraf biziz, skodan yolduklarımın hayrını göremedim 1 yolduysak 2 çıkıcak, 2 pert araç var.
her şerde bir hayır , her hayırda bir şer vardır, birader şu alkole tövbe etti neticede.
rabbim beterinden ve benzerlerinden cümlemizi sakınsın....
not : özel hayatımı buraya yansıttığım için kusura bakmayın,(burasını artık ev gibi bellediğimdendir) topiği kirletip meşgul ettim.daha yazılmasssa sevinirim.
ana konumuz borsa nihayetinde.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
euro bazlı xu030.grafiği , yapabilen bir arkadaş yapıştırabilirmi?
eren hocamdan rica etsek
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
günaydın ,
eksi gapı görürsem kapatırım şortları ,
+ gap gelirse devam ederim herhalde.
bu kadar düşüşün sönümlenmesi için bir kaç gün yatayda inişli çıkışlı devam etmesi lazım diye düşünüyorum
.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Geçmiş olsun sayın sonperde33...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereuro bazlı xu030.grafiği , yapabilen bir arkadaş yapıştırabilirmi?
İşinizi görür mü bilmiyorum ama grafik şu şekilde;
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum

Yorum