dun long acamadiydim bugunden acayim 108375 long eksperim long ben long ..
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Pozisyonlarinizi buna gore olusturoun....sonra miyiklama kabul etmem....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeni hedef olustu....ayrintilari aksama veya yarin yazacagim....
Yorum
-
selamlar cümle ahaliye.. uzun süredir piyasaları ve forumları izlemedim.. burda eksperi ve ekibi görünce sevindim doğrusu.. herkesin keyfi ve işleri yolundadır umuyorum...
Sonperde Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla... sağlıklı, hayırlı ve huzurlu ömürleri olsun inşallah..
Benim ikizler 9 uncu ayında hayırlısıyla... Allah herkesin evlatlarını kendilerine bağışlasın.. hayırlı güzel bir ömür versin diliyorum...
Eksper abim, senin evlat da sağlığına kavuşmuştur umuyorum.. bir ara sıkıntısı var diyordun.. İnsanın evladı başka gerçekten.. herşeyin önüne geçiyor...
Herkese hayırlı işler, hayırlı kazançlar...
Yorum
-
Bende seni tekrar gordugume sevindim....hosgeldin sefa geldinfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamlar cümle ahaliye.. uzun süredir piyasaları ve forumları izlemedim.. burda eksperi ve ekibi görünce sevindim doğrusu.. herkesin keyfi ve işleri yolundadır umuyorum...
Sonperde Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla... sağlıklı, hayırlı ve huzurlu ömürleri olsun inşallah..
Benim ikizler 9 uncu ayında hayırlısıyla... Allah herkesin evlatlarını kendilerine bağışlasın.. hayırlı güzel bir ömür versin diliyorum...
Eksper abim, senin evlat da sağlığına kavuşmuştur umuyorum.. bir ara sıkıntısı var diyordun.. İnsanın evladı başka gerçekten.. herşeyin önüne geçiyor...
Herkese hayırlı işler, hayırlı kazançlar...
Velet iyilesti cok sukur....cok ugrastim emme..
Porsayi ogeniyor amcasi....gelecegin eksperi yapacagim d u r z u y u.....
Ben öldükten sonra bile kurtulamayacak skender.....ha ha ha
Yorum
-
iyi aman maşallah.. uğraşalım da onlar iyi olsun... Allah afiyet versin...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende seni tekrar gordugume sevindim....hosgeldin sefa geldin
Velet iyilesti cok sukur....cok ugrastim emme..
Porsayi ogeniyor amcasi....gelecegin eksperi yapacagim d u r z u y u.....
Ben öldükten sonra bile kurtulamayacak skender.....ha ha ha
böyle baba olduktan sonra, porsa morsa kitabını yazar artık diyorum..
selamlar
Yorum
-
Ağabey hemen yanıbaşında cengine destek veriyorum...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster107300.long ilave...mal ort 107800...
Yorum

Yorum