TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oya
    Katılımcı
    • 20 Eylül 2009
    • 139

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elinizde hisse varsa siz longcusunuz....
    Benim arasira sort olduguma bakmayin...bendede sıkı takipcilerim bilir arzdan doco var....yani ben sortken bile biryanim long....sure onyil...onun ucun endeks rakamlari onemli degil....zamandir aslolan...
    teşekkür ederim.

Yorum

• Misafir

44'lü hamın petroller 53'lülerden devredildi süre çok hızlı sebep.. bilare

yine bakılabilir..?

Bizt'ik all shortlar sabırla continue.. 'The Satış'..

Ayrıcana Gezi gapının laneti oluşuyo tarihi grafda..

Hattı Zat'ında Dow da 'the gazap' satışları gösterse bi bambaşka olsa ortamlık..)

Yorum

• sonperde33
        Kıdemli
        • 03 Ağustos 2011
        • 3010

tamam abi bu akşam detaylı bir okuma yapayım zabaha kalmaz raporumu sunarım.

liono teşekkür ederim , . sağolasın.
        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• sonperde33
          Kıdemli
          • 03 Ağustos 2011
          • 3010

eksper abi nasıl bir burundur , bu nasıl bir koku almadır.
          docoyu taaa o zamanlar diyordun , doco ne diyordum bir baktım.

60 tan 180 arzdan bu güne 3 kat olmuş tl bazlı, dolarda 1.60 dan 2.40 yuzde elli atmış o zamandan bu güne, dolar bazlıda tam 2 kat olmuş demek.

demek istediğim bu nasıl bir görüştür , yakalayıştır, biraz bahsedermisin?
          birazını özümsesem yeter.

halka arzlarda berbat oluş çok bilirim.
          içerde çalışan bir tanıdık, öngörü,...v.s.

Yorum

• haritacı
            Katılımcı
            • 10 Ağustos 2011
            • 71

Eksper abi, TMSF nin BANKASYA'ya el koyması senin stratejini etkiler mi?

Yorum

• eksper
              Kıdemli
              • 17 Temmuz 2009
              • 3714

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              eksper abi nasıl bir burundur , bu nasıl bir koku almadır.
              docoyu taaa o zamanlar diyordun , doco ne diyordum bir baktım.

60 tan 180 arzdan bu güne 3 kat olmuş tl bazlı, dolarda 1.60 dan 2.40 yuzde elli atmış o zamandan bu güne, dolar bazlıda tam 2 kat olmuş demek.

demek istediğim bu nasıl bir görüştür , yakalayıştır, biraz bahsedermisin?
              birazını özümsesem yeter.

halka arzlarda berbat oluş çok bilirim.
              içerde çalışan bir tanıdık, öngörü,...v.s.
              Önclikle doğacak yavrunuza baht acikligi ve saglik diliyorum....insaallah vatanina milletine ailesine hayirli bir evlat olur...
              DOCO. ..bu kagidi alali yaklasik 2 yil oldu....alis fiyatim ayni zamanda arz fiyati....43 gayme.....simdiki fiyati 180 gayme....
              Bu kagidi bu foruma gecen sene 60-70 gaymelerde iken yazdim....istedimki benimle birlikte kardeslerimde faydalansin....kac kisi sebeplendii....sifir.....
              Halbuki bunu yazan bos osuruktan bir adam degilki....benim gibi biri bir kagit yazmissa elini sakagina koyup eyice dusunmek icap eder...
              Daha 8 ay kafar once benim gibi birine hic tanimadigim biri geldi eksperi iyi tanirim bes kurus kazandigini gormedim...takilan yanar dedi....cevap yazmadim....sadece seyrettim...sen haric bir kisi ne diyorsun hödük demedi....icimde uhdedir...
              Onun ucun gonlumde yerin her zaman baskadir sonperde...bir tek sen dedin kardesim...

Yorum

• kemal52x
                Aktif
                • 11 Ocak 2011
                • 237

Bu bizim ayıbımız ..susmakla da ayıb etmişiz.

Yorum

• eksper
                  Kıdemli
                  • 17 Temmuz 2009
                  • 3714

haritacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Eksper abi, TMSF nin BANKASYA'ya el koyması senin stratejini etkiler mi?
                  Poza girmis ve hedefime odaklanmis isem etkilemez....ben once gorurum ,gordugumun haberi pesimden gelir...

Yorum

• sonperde33
                    Kıdemli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 3010

eksper her zaman söylerim ,
                    seninle kazanmak keyif, kaybetmek onurdur, ikisinede sonuna kadar taşırım.

diğer arkadaşlarda aynı tepkiyi verirdi muhtemelen ama çok alakasız ansız bir zamanda geldi o dallama ,
                    ne olduğunu bile anlayamamıştık.

iyi niyet dileklerin için teşekkür ederim.

Yorum

• sonperde33
                      Kıdemli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 3010

abi bu arada sentimenti çözemedim , herkesde ne oluyoruz durumu var, herkes kendi pozunda devam ediyor gibi, bende tele daldım seans kapanışını kaçırdım longta kaldık , inş. fırsat verir kapamaya.

long için yeterli seviyede felaket tellalı hissedemedim ben.

Yorum

• paradigma
                        Tecrübeli
                        • 19 Haziran 2009
                        • 1088

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Önclikle doğacak yavrunuza baht acikligi ve saglik diliyorum....insaallah vatanina milletine ailesine hayirli bir evlat olur...
                        DOCO. ..bu kagidi alali yaklasik 2 yil oldu....alis fiyatim ayni zamanda arz fiyati....43 gayme.....simdiki fiyati 180 gayme....
                        Bu kagidi bu foruma gecen sene 60-70 gaymelerde iken yazdim....istedimki benimle birlikte kardeslerimde faydalansin....kac kisi sebeplendii....sifir.....
                        Halbuki bunu yazan bos osuruktan bir adam degilki....benim gibi biri bir kagit yazmissa elini sakagina koyup eyice dusunmek icap eder...
                        Daha 8 ay kafar once benim gibi birine hic tanimadigim biri geldi eksperi iyi tanirim bes kurus kazandigini gormedim...takilan yanar dedi....cevap yazmadim....sadece seyrettim...sen haric bir kisi ne diyorsun hödük demedi....icimde uhdedir...
                        Onun ucun gonlumde yerin her zaman baskadir sonperde...bir tek sen dedin kardesim...

eksperim ben bu konuyu bilmiyom valla ..acaba o donem yine batipta vob u biraktigim donemmiydi .. birak foruma giirmeyi etrafimda biri borsa dese kavga konusu demekti kaldiki benim gibi sefkatli narin nazik bir adam yani adanaliyik o ayrida .... bagisla eksperim gormemeisim ben onu ....kaldiki biliyon bu alemde tek kisi tanirim herryerde de soylerim !!! ... bu arada sonperde tel numarasi icin cok tsk ederim ..telefonuda yaptirdim bu arada insallah tekrardan bozulmaz ...
                        yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• Guerra
                          Kadrolu
                          • 02 Ağustos 2011
                          • 5596

Yorum

• liono
                            Tecrübeli
                            • 17 Ağustos 2011
                            • 420

paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            eksperim ben bu konuyu bilmiyom valla ..acaba o donem yine batipta vob u biraktigim donemmiydi .. birak foruma giirmeyi etrafimda biri borsa dese kavga konusu demekti kaldiki benim gibi sefkatli narin nazik bir adam yani adanaliyik o ayrida .... bagisla eksperim gormemeisim ben onu ....kaldiki biliyon bu alemde tek kisi tanirim herryerde de soylerim !!! ... bu arada sonperde tel numarasi icin cok tsk ederim ..telefonuda yaptirdim bu arada insallah tekrardan bozulmaz ...
                            Aynen eksper abi bi ara bende vob'u bırakmıştım o olaydan haberim olmadı... Yoksa senin yerin ayrı borsa aleminde ve takip edenlerinde.Sana sataşan seni çekemeyen cahildir borsadanda pi poh anlamıyordur...

Yorum

• sonperde33
                              Kıdemli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 3010

paradigma geçmiş olsun müdür, valla o an forumdaydım çok denk geldi,teli bulup hemen gönderdim. rica ederim.

şubat vade dünkü 108.800 longlar 109.300'den kapandı.

nisan vade şort poz aynen devam , şubat vade yeni şort açımı için beklemedeyim. 53 merkez tamam. CCzzz , BZzzttt...!!!

Yorum

• sonperde33
                                Kıdemli
                                • 03 Ağustos 2011
                                • 3010

şarj bitti tekrar taktım laptopu 1000 puan salmış.
                                :(

valla geç meç 108.400 şort açtım, 110 lara dayanırsa tekrar şortlarım.

bütün gün çoluk çocuk gezdireceğim, aklım burda kalmasın

rastgele yiğidolar, nasılsa bist 100 85 altına inecek .

Yorum

Working...
                                X

Debug Information