Kas yawlum kas.. nassa mıçırtırlar..
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Bi 10-15 hisse de bir kaç gün daha teknik çizdir... Malı ver... Fişi çek... En uzak ihtimal bu...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHedefler mühim tamam zamanı geçtik )Ağalar şu finansal piyasalarda cozmedigim hic bir numero kalmamişken karşima bu BEELLROCK kardeşim cikti....bildiğim bütün hünerlerimi sergiliyorum emme hava.....olmuyor,cözemiyorum...siz bana bu kardesimizi cozmeyi ogretin bende size bu namissiz borsada kaybetmemeyi....ha ha haBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster112 den long demek serbest bildim ama 116 dan short nası olur yani olmaz zaten de )..
Yorum
-
Rica ederim ), nazik hitaplar için de ayrıca teşekkür ederim..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğalar şu finansal piyasalarda cozmedigim hic bir numero kalmamişken karşima bu BEELLROCK kardeşim cikti....bildiğim bütün hünerlerimi sergiliyorum emme hava.....olmuyor,cözemiyorum...siz bana bu kardesimizi cozmeyi ogretin bende size bu namissiz borsada kaybetmemeyi....ha ha ha
Öyle fazla çözmelik bi durumum olduğunu sanmıyorum ancak madem gerek
durum oluşmuş ben de kendimi çöziyim bari, hem forumdaşlar fazla
yorulmamış olurlar hem de daha önemlisi böylesine önemli bir öğretiden
mahrum kalmazlar..)
Uzunca bir süredir çok iyi trade ediyorsun maşallah diyelim, sebep
olup negatif anlamda bir ritim bozukluğu dahi yaratmak istemem..
Alıntıladığın iletilerim malum konulara dair.., insanlar titizlenir..
Selamlar, iyi trade'ler..
Yorum
-
bellrock, abi sen yurtdışı aksanıyla yazıyor gibisin,
ingilizce yazıp google translateden türkçeye çeviştirip yapıştırma gibi tarzın.
eksper abim onu der.
eleştiri olarak algılamamanı rica ederim , sadece benim gördüğüm.
vaybe bütün forum bir mevzide toplandık,
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bu arada aynı obodan dönüş yaptığı gibi, büyük coşku gelmeden dönüş yapacak gibi, oda buralardan,
malum trend dönüşü değil düzeltme.
eksper in dediği sabah güçlü aç , akşama son saatlerde ver babam ver formasyonuna hasret kaldık ama az kaldı bence.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Eksper abi alemsin vallaeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğalar şu finansal piyasalarda cozmedigim hic bir numero kalmamişken karşima bu BEELLROCK kardeşim cikti....bildiğim bütün hünerlerimi sergiliyorum emme hava.....olmuyor,cözemiyorum...siz bana bu kardesimizi cozmeyi ogretin bende size bu namissiz borsada kaybetmemeyi....ha ha ha
BEéLLrock kardesimi bende %70 falan çözebiliyorum. Misal senin alıntıladıklarının çözülmüşünü yazayım. BEéLLrock kardeşimde teyit etsin zahmet olmazsa bakalım dediğim gibi mi
Hedefler mühim tamam zamanı geçtik -> "aşağı yönlü hedefler önemli fakat düşüşün zamanı geçiyor" diye anlıyorum bu cümleyi
112 den long demek serbest bildim ama 116 dan short nası olur yani olmaz zaten de ). -> "112 binden long olunabilir denebilir şimdi ise 112 binden long olan bilmiştir. fakat 116 binden şort denilebilir mi bilmiyorum ama orayada gitmez zaten" demek istiyor benim anladığım.
Hepinize sevgiler saygılar ...
Yorum

Yorum