105600 hacimle desteklenmezse satış baskısı devam eder.
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
her nekadar saatlik macd tuş olsada günlükler al konumunu korumakta olup düşüşe direnen bir piyasa görüntüsü vermekteler.bekleyelim görelim.yukarı için diğer hisslerden ziyade bize halkb yardım edecektir.gözüm onun üstündedir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
5likler bir nebze düzelsede 15 likler dalgalanacağımızı ve bar boyunun büyüyeceğini işaret etmekte.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
eksper abi 83 derken ,
ben bist 100'de en aşağı bir 80K altı gösterilmesi olası diye düşünüyorum, XU030 kaça tekabül eder bilmem ama 99K 'lar iyidir sankim long için.
bu arada altına ne dersiniz beyler, gram altın için rezervde tuttuğum torpilleri, 85,5 tl / gr 'dan ateşledim.
taka emmi hoş geldin.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
bende ki görüntü şu an düzeltmedeyiz düşüş oluyor denilebilmesi için yeşil renk in kırmızı altına gelmesi gibi algılanmalı değil mi ?

Garanti-Bankasi.xls indirKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
benden şimdilik bu kadar gerisi sizlere kalmıştır.hoşça kalın.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-

*GOLDMAN SACHS: TURKIYE'DE 2015'IN ILK YARISINDA ENFLASYONDA HIZLI GERILEME TAHMINIMIZI KORUYORUZ
*CITI:TURKIYE'DE BUYUME GIDEREK ZORLASACAK
Öngörüsü
2014 % 3.1
2015 % 3.3
2016 % 3.4
TUFE BEKLENTILERİ
2014-%8.9
2015-%6.7
2016 %7.0
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Asla ve katta Unutulmaması gereken bir söz aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz, yeri gelince Allah bereket versin diyebilmelisiniz. karı görünce kaçın. borsada fırsatlar bitmez .. klişe ama sık sık hatırlatılmasında fayda var ..

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
geri çekilmede 105750 destek olamazsa yeni dip gelebilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
VİOB'da satışlar var. eksiye geçebilir. 104.900 oldukça önemli bir destek konumunda.
2.2410 seviyesi görüldü. 2.2330 seviyesinin kararı bir şekilde yukarı kırılması ile çanak boyu olan 2.2480 en yakın hedef !!
Kurda hareketlilik görülüyor.Ben burada 2.2330 direncine önem veriyorum. Dört saatlik grafikte 200 H.O 2.2310
Yorum
-
BİST100 endeksi henüz 4 haftadır içinde bulunduğu 77.500-81.300 kanalının üstünde kapatamadı. Buranın üstünde 81.300-85.100 kanalı var.

Yorum

Yorum