TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • butsu
    Aktif
    • 16 Haziran 2009
    • 257

oy oy yapı krediye ne yapmışlar öyle

Yorum

• sonperde33
      Kıdemli
      • 03 Ağustos 2011
      • 3010

108.300 şubat vadedende şort, ocak ortasına kadar sürünme ihtimalinede karşılık.
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

kapanışa yakın 107800 le reverse ve şort oldum..... 89000 den başlayan long sevdam bitti....artık bir süre şort.... tek kalem ve 18 000 puvan cepte ....

Yorum

• CR7
          Tecrübeli
          • 26 Ekim 2014
          • 1711

sevgili sonperde ve eksperi görüş ve sabırlarından dolayı tebrik ederim.
          Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.

Yorum

• hal045
            Yeni Üye
            • 05 Kasım 2013
            • 47

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            kapanışa yakın 107800 le reverse ve şort oldum..... 89000 den başlayan long sevdam bitti....artık bir süre şort.... tek kalem ve 18 000 puvan cepte ....
            tebrikler abi başlığınız leventaslan abinin önerisiyle yeni takibe başladım ön sıralarda olacaz bundan sonra inş...altta hedef var mı ?

Yorum

• sonperde33
              Kıdemli
              • 03 Ağustos 2011
              • 3010

tüm arkadaslara tesekkurler, eksperin kıymetini bilin kendisinin tecrübesi birikimi ve disiplini bu işlerdeki nadir insanlardandır, bende takipçiyim neticede, çok sık boğaz edip , terste kalındığında arıza çıkmasın yeter.bu arada gaza gelip yanlış yaptım ve eki hemen vurdum. aç gözlülük ve disiplin hatası.
              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• eksper
                Kıdemli
                • 17 Temmuz 2009
                • 3714

hal045 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                tebrikler abi başlığınız leventaslan abinin önerisiyle yeni takibe başladım ön sıralarda olacaz bundan sonra inş...altta hedef var mı ?
                hedefsiz borsa ve borsacı olmaz.... önce aşşağı gidişi bir görelim tekrar revers rakamını vereceğim.... şuan aşşagıdan cok yukarı gidiş ilgilendiriyor beni....

Yorum

• eren@
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2008
                  • 2344

selamun aleyküm ..
                  hayırlı bereketli günler harikalar yaratmışsınız MaşaAllah...
                  Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

sosyal medya ümit kardeşimden inciler ...

oluşan 4 ya da 5. kez bu hacim bana düzeltmeyi kesin düşündürüyor ama tepe olursa da şaşırmam. Çizgiler takip edilmeli. 103 altı sıkıntı 103,** çekilme görünümü bozmaz altı bozar.108 üzeri kalması ise yeni hedefler.

Ama şunu da eklemeden geçemeyeceğim. Üst bandıma gitmesi, kanal direnci denemesi ve Endeks tarihinde dip ve tepelerde
                    Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2008
                      • 2344

Tertipli'den Elliot Analizi BIST 100 CIFTE SENARYO SON DURUM
                      Öncelikle SEN.2 ye göz atalım.
                      Bildiğiniz üzere bu senaryo xu 100 için yeni bir atağın başladığını öngörüyor.Yolu çok uzun.Intermediate (2) nin ilk adımlarındayız.Yol çok uzun olduğu için henüz Minor ilk dalga etiketi bile koyamadık.Fakat,ben dalgaları en küçük seviyeden başlayarak saydığım için,şimdilik minute ve minuette seviye olarak öngördüğüm dalgalar belkide daha üst seviyede olabilir.
                      Cuma kapanışı itibariyle geldiğimiz seviye tipik bir dalga sonu gibi görünüyor.Orta pencerede gördüğünüz Özel İndikatör çok şişmiş durumda.Olası bir geri çekilme 83500 altına sarkmamalı.
                      Bu sayım doğru ise İlk Minor etiketimizi muhtemelen 93500 cıvarında koyacağız.

SEN.1 de ise alternatif bir sayım daha verdim.Bu senaryodaki ısrarım giderek azalmaya başladı ama vazgeçmedim.İlk penceredeki ana sayımda Intermediate (c) dalgası için öngördüğüm MinorWXY kalıpta X dalgasının fazla uzaması ve dahada uzayacak gibi durması (grafiğini vermedim ama Özel İndikator ün hala yolu var gibi) beni alternatif aramaya itti.İkinci pencerede bu alternatif sayımı görmektesiniz.PRIMARY Y dalgası tipik bir Flat düzeltmeye doğru gidiyor.Bu durumda INTERMEDATE (b) dalgası 93500 cıvarına kadar gidebilir.Bu alternatif sayım yürüyorsa artık bundan sonra 60000 altına gitmememiz gerek.
                      Ancak Cuma günü 87000 cıvarından gelen düzeltme ciddiyet kazanır ve 83500 altına sarkarsa SEN.1 ALT. 1 deki sayımı bir süre daha takip etmekte yarar var.

30 Kasım 2014 Pazar DÜZELTME
                      Son verdiğim yorumda,"Bildiğiniz üzere bu senaryo xu 100 için yeni bir atağın başladığını öngörüyor.Yolu çok uzun.Intermediate (2) nin ilk adımlarındayız."
                      yazmışım.Buradaki Intermadiate (2) değil Intermediate (3) olacaktı.Düzeltir özür dilerim.

Yorum

• eren@
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2008
                        • 2344

Yorum

• eren@
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2008
                          • 2344

Yorum

• eren@
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2008
                            • 2344

Yorum

• eren@
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2008
                              • 2344

BRENT ile BİST100 ilişkisi lütfen yazılanları dikkat le kuyunuz yatırım tavsiyesi değildir ..

BİST100 Sermayesine göre Şirketler ve kar durumları:

Yorum

• eren@
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2008
                                • 2344

Yorum

Working...
                                X

Debug Information