98300-500 bölgesi nötr hattan çıkış yeri.hayırlı seanslar.
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
x100 de 79700 hacimle geçilmedikçe testere devam ederŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
garanda 8.35-42 bölgesi çalışmadıkça trend oluşamaz.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Bakıcaz abi.. önce bi dip oluşumu bitsin görelim...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokut hedef kaç?
her kademe için + 1000 karmı?
101.000 tepsin ordan duruma bakarız'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
topiğe baktım grafiklerden hoşkanan yok bende milleti sıkmayayım gereksiz resimlerle dedim vaz caydım göndermekten
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
garan 8.42-49çalışması trend için önemli.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Perşembe, Ağustos 7
12:00 SGD Singapur Döviz Rezervleri (USD) (Aylık) 277,90B
14:00 GBP Faiz Oranı Beyanatı 0,50% 0,50%
14:00 GBP İngiltere Merkez Bankası Toplam Parasal Genişleme 375B 375B
14:01 RUB Rusya Merkez Bankası Rezervleri (USD) 474,50B 478,30B
14:45 EUR Faiz Oranı Bildirisi 0,15% 0,15%
15:30 USD Devam eden İşsizlik Başvuruları 2.505K 2.539K
15:30 USD İşsizlik Haklarından Yararlanma Başvuruları 4 Haftanın ortalaması 297,25K
15:30 USD İstihdam Talepleri 305K 302K
15:30 EUR ECB Basın Açıklaması
15:30 CAD Yapı Ruhsatları (Aylık) -1,8% 13,8%
15:45 USD Zincir Mağaza Satışları (Aylık) 5,9%
16:45 USD Bloomberg Tüketici Güveni 36,3
17:00 CAD Ivey PMI 49,0 46,9
17:30 USD Çoklu Dünya Endeksi Tabloları 88B
22:00 USD Tüketici Kredisi 18,50B 19,60BŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
vadeli 98600 ve üstü olmazsa trend bozulur.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
dolar 2.15 ve altı olumlu gelişme olur endeks için.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
-
valla üstadım bir risk ti aldım 30 luk kasa var 10 la açtık pere bulduk biraz pere portföyü 30 bin yaptık 13tüVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaafız ,10 poz açman için gasada 100 jeton olması lazım,ona göre
Yorum
-
-

Yorum