Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
abi benim bir gözüyle bizi izliyordur dememi mi bekledin ilahi eksper kardeş ... eyvallah sağolasın
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
dolares tırmanmaya devam ediyor,97 den döner bence dönecekse 97150 var dip
Dolar yükselişe geçtikçe eskiden olsa tüm medya analistleri Erdem Başçıyı paso suçlardı.
Her neden bilinmez Tek tweet bugün ben göremedim siz gördünüzmü? . Göremessiniz. paralelin işi
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Arkadaşlar normal seyir devam ediyor...geçen hafta 98000 geri çekilme olacağını yazdım....buradan tekrar yukarı yönelecek...firsattir...değerlendirin...düzeltmeni n dibindeyiz....buradan donemesse sıkıntı var demektir....haydi bakalım...bekleyip görelim....
öncelikle ekspere teşekkür ederim.... geldi ve durumu net olarak yazdı...
benim gördüğüm (geçmiş davranışlarına da bakarak) edeks buralarda 1-2 gün oyalandıktan sonra sert yukarı gidecek... muhtemelen kopuş pazarteside olabilir...
henüz yükseliş trendini bozan bir durum yoktur...
yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
en azından yarında dalgalı gün geçirecez gibi.kapanışa limon sıksalarda yukarı açma ihtimalleri yüksek gibi.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
işid işine 2 gün kaldı.tüyo geldiyse bakın gari cümbüşe.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
bu grafiğime göre long erken ama buradan short dener misin yeni diye soran olursa asla derim ...
Yorum