tOHsanüÇdoĞoZyüzedeyAZDIYdıKtAlamaDİkYALA.
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
alemsin valla 93900 çozene gadda aaggllaa kaarrayyyı seçççtiimm llooooo)))))AlexanderFuckabulL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertOHsanüÇdoĞoZyüzedeyAZDIYdıKtAlamaDİkYALA.
Yorum
-
SağolyaW, yAZarken BİyandANDA kıZ arkadaşıma bişeyanlatmayaçALşıyodumdabirAZ hızlı yAzmışım.hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralemsin valla 93900 çozene gadda aaggllaa kaarrayyyı seçççtiimm llooooo)))))
haydan gelen huya gider...
Yorum
-
x100 77200 ve üzeri kalamadıkça durum ağırlaşır.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
95.475 ten verdim...liono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPozisyon az ikinci vuruşu 90.000 binde yapacağım. Kar'ı görürsem alırım yazarım kapandığım yeri.
Şimdilik eyvallah bol kazançlar....
Yorum
-
95250-95925 hattı nötr testere olup bu değer dışı bar kapanışları trend değişimi anlamını taşır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
öyle bir yerdeki vermeye başlarsa dibi yok.
ya hayvani alacak ya hayvani verecek sanki.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum