hayiri ossun pozlarınız,95500 tutmazsa 91 garanti gibi,31.4 euro
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
-
97 ye kapamayı girimştim, günlük olunca emir o gün almadı.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster98 K şort devam,
beklediğim gülle düşüşü olmadıkça kolay kolay bırakmak istemiyorum.
şu an güllemsi gibi ama yetmez :P
sonrasındada shortta kaldım.
eksper abi erken girmiş olabilirsin poza,malum bir tarafa dümen kırdımı kolay kolay dönmüyor haydut.
gerçi bende long yonlu düşünüyorum ama biraz zorlaması lazım,
ne bilim çöküşçüler, bölüncez yıkılcağızcılar daha tam meydana çıkmadı.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
eveeeeet,lönkteki gardaşlarımız inşallah gaçtınız,pala dayııız fırsat verdi
dün yaşanan düşüşte gamyonnan poz açıldığı için yukarı tepme şansı yoktu ama bunu bile bile 78500 e tepki deyen paralelciler milleti yine yediler,NEDİYOSAKO
lönk yeri 75500 bızt civarı denenebiliroh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
[QUOTE=okut_val;609379]Selam millet... 1 parça long 94.850 hedef 98.500[/QUOT
abi hedef baya büyükmüş yaw iyi cesaret tepkiyi 2 ci seans arttıramazsa bin bin 500 puandaha düşebiliroturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
[QUOTE=kani;609390]94.800 kritik yer bugün üstünde kapasa yeter gibi...okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelam millet... 1 parça long 94.850 hedef 98.500[/QUOT
abi hedef baya büyükmüş yaw iyi cesaret tepkiyi 2 ci seans arttıramazsa bin bin 500 puandaha düşebilir
aynen dediğin gibi riskli bölgedeyiz nasip diyelim'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum

Yorum