TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • taka
    Kıdemli
    • 22 Eylül 2009
    • 3774

endeksler teknik sınır dibini zorlamakta bu şekil kapanışlar endeksi daha aşağılara sürükler.
    ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
    sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
    müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• AlexanderFuckabulL
      Katılımcı
      • 12 Nisan 2014
      • 190

kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      abi sis değil senin resimdeki ayılar çöktü yarında eksi gitmeye kalkarsa kesinlikle longları kapayacam yarın 97500 üzeri kapanış gelmeli yoksam ziki tuttuk
      Haklı olabilirsin.
      haydan gelen huya gider...

Yorum

• kani
        Tecrübeli
        • 26 Kasım 2010
        • 1084

çok oyolandık buralarda ani bi şemsiye açma hareketi çekmese bari
        oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

Yorum

• sonperde33
          Tecrübeli
          • 03 Ağustos 2011
          • 2996

bist30 95.262 altına sarkacağını düşünmüyorum.

haftalık kapanışta.
          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• hocamurat2001
            Aktif
            • 26 Haziran 2014
            • 367

exper abi bir değerlendirme alabilirmiz longlar elimizde kaldı 97500 den ne yapalım abi bir değerlendirseniz trend döndü mü saygılar abi

Yorum

• kani
              Tecrübeli
              • 26 Kasım 2010
              • 1084

ben longları kapadım zararına şeemsiye açıldı maalesef bende dayanabilenlere kolay gelsin longta poz yok biraz takip edecem
              şu aşamada en dibe inip kontrol yapmazsa terbiyesizlik etmiş olur pala 94 bin görülmezse ayıptır bu saatten sonra

Yorum

• kani
                Tecrübeli
                • 26 Kasım 2010
                • 1084

neden yukarıda dibi kontrol etmezse ayıptır dememin sebebi resimdeki mavi okla gösterdiğim pivota kadar düşmesini bekliyorum yani bu hafta dahil 4 hafta geride pivot altı kale destek 94300 bölgesi

bakalım görülürmü ben bi şekilde göstereceği beklentisine girdim ama illada olurmu olmazmı görecez

Yorum

• sonperde33
                  Tecrübeli
                  • 03 Ağustos 2011
                  • 2996

kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ben longları kapadım zararına şeemsiye açıldı maalesef bende dayanabilenlere kolay gelsin longta poz yok biraz takip edecem
                  şu aşamada en dibe inip kontrol yapmazsa terbiyesizlik etmiş olur pala 94 bin görülmezse ayıptır bu saatten sonra
                  abi o ayıbı yapabilir, 100K üstü garanti diye düşünüyorum, 2 haftaya,

he sen oraya vururda longlarsan on numara olur bak.

http://tr.investing.com/indices/ise-30

ahanda bak haftalık kapanışlara önce , 116 lara gidişin kopyası,
                  tek fark biraz ultrası.

bu longları 110'a gelsede tutmayı düşünüyorum, eh işte aralık vade açacaktık tek hatamız o oldu.

gerçi ne yazsam boş, nasipten öte koy yok.
                  Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kani
                    Tecrübeli
                    • 26 Kasım 2010
                    • 1084

saatlik grafikte obo w artık adını teknikten ileri düzeyde anlayanlar kosun yıkıyo it durdurabilene aşk olsun

Yorum

• kani
                      Tecrübeli
                      • 26 Kasım 2010
                      • 1084

hacım allah verede 84800 denemesin yoksam herkezin kafasında bi düşünce var

Yorum

• eksper
                        Kıdemli
                        • 17 Temmuz 2009
                        • 3714

Long bitti....gecen hafta okut _val kardesimle telde gorustum... forumdaki dostlari uyarmasi ucun ricada bulundum....umarim unutmamistir.... hedef 64.....

Yorum

• AlexanderFuckabulL
                          Katılımcı
                          • 12 Nisan 2014
                          • 190

Good judgment comes from experience, and experience comes from bad judgment ;)
                          haydan gelen huya gider...

Yorum

• kani
                            Tecrübeli
                            • 26 Kasım 2010
                            • 1084

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Long bitti....gecen hafta okut _val kardesimle telde gorustum... forumdaki dostlari uyarmasi ucun ricada bulundum....umarim unutmamistir.... hedef 64.....
                            yok abi uyaramadı palacan mezbahada kesti biçti sonperde33 kaldı bide aleksandr emmi longta ben şemsiyeyi yedim çıktım haftalık graflarda dahada düşerim diyor bakalım nereye kadar

Yorum

• kani
                              Tecrübeli
                              • 26 Kasım 2010
                              • 1084

la uşaklar ziraat bankasının new york taki şubesinin faaliyetlerini durdurmuş FED longtakiler haberi teyt edemedim henüz amanin diyem pazartesi bu haber doğruysa artı gap facia yandım allah sedaları olabilir

Yorum

• hocamurat2001
                                Aktif
                                • 26 Haziran 2014
                                • 367

FED ZİRAAT’E KARA PARA GEREKÇESİYLE DUR DEDİ
                                Facebook'ta PaylaşTwitterBRK
                                Fed Ziraat’e Kara Para Gerekçesiyle Dur Dedi
                                Ekonomi - 13 Eylül 2014 9:38
                                Fed’in internet sitesinde Ziraat Bankası’nın New York Şubesi’nde işlemlerin durdurulduğu ilan edildi.

ABD Merkez Bankası (Fed) temmuzda kara para incelemesi başlattığı Ziraat Bankası’nın New York şubesinin faaliyetlerini durdurdu.

Şubede işlem yapan bir Türk müşteri Fed’den gelen yetkililerin kendisinden sonra işlem için sırada bekleyenlerden “bankayı terk etmelerini rica ettiklerini” ve “şubede bireysel işlem yapamayacaklarını” kaydettiklerini vurguladı.

Fed’in Ziraat Bankası’nın New York şubesindeki “kara para” açısından şüpheli bulduğu soruşturmanın 17 ve 25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında adı geçen İranlı işadamı Rıza Sarraf’’ın “para transferleri” ile ilgili olduğu belirtilmiş, Fed soruşturma kararını 13 sayfalık bir bildiri ile resmi internet sitesinden tüm dünyaya duyurmuştu.

17 Aralık yolsuzluk operasyonunda, Sarraf’ın bazı bakanların desteği ile İran’ın ambargolu parasını rüşvet karşılığı akladığı ve kayıt içine sokulmasını sağladığı ortaya çıkmıştı.

CHP Sordu

Gelişme üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu Fed’in soruşturmasını Meclis’e taşımış ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın yanıtlaması amacıyla yönelttiği soru önergesinde, “Ziraat Bankası New York Şubesi’nin İran’a yönelik yaptırımları ihlal eden şüpheli para transferlerinin toplam tutarı ne kadardır ve Türkiye ne kadarlık tutarda ceza ödeme riskiyle karşı karşıyadır” diye sormuş

Durdurulan bir işlem yok

Cumhuriyet’in haberine göre, öte yandan Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada New York şubesinde yapılan denetimin, herhangi özel bir içerik ve şekil ihtiva etmeyen rutin bir denetim olduğunu savundu. Açıklamada, “Hali hazırda, kısıtlanmış veya durdurulmuş herhangi bir işlemi olmadan New York şubemiz faaliyetlerini sürdürmektedir. Ülkemiz dahil olmak üzere; her ülkede otoritelerin zaman zaman finansal piyasalarda farklı regülasyon ve düzenlemelere gitmekte olduğu bilinen bir gerçektir. Bu piyasalarda faaliyet göstermekte olan kurumların söz konusu düzenlemelere uyum sağlamaları da belirli bir plan dahilinde sağlanmaktadır” denildi.[/COLOR]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information