VIX100 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
başınız sağolsun.allah kalanlara sabır versin.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
evet görevimi yapam kimseye kendimi kanıtlamak gibi görevim yok yapım icabı paylaştım ...eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesaj
şimdi o dipten gelen sarı oklu sinyal, dün akşam kapanıştamı geldii yoksa, sabah açılıştamı?
bana pek inandırıcı gelmedide o yüzden söylüyorum.
senin iyi niyetli olduğunu taka abimden de teyit aldım hala kafam takıldı biz palanın değil birbirimizin rakibiyiz diye söz güzel oturmuş ne yapam son olarak gelsede göstersem müsteri olacam.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
cort devamsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdohtoor, egeli,eksper,
bir ses edin ...
:(
son hamleynen maliyet 97500
Yorum
-
başın saolsun vix.VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizim eniştenin valide vefaat etmiş,garacaahmete gidiyorumGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
başarılar müdür,egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercort devam
son hamleynen maliyet 97500
dohtordan haberin varmı?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
allah rahmet eylesin ...VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizim eniştenin valide vefaat etmiş,garacaahmete gidiyorumyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
97.9250 'den short.
hiç bir zaman tepe avcılığı hevesim olmadı.
tersede kalırsak bekleriz artık.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
başınız sağolsun...VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizim eniştenin valide vefaat etmiş,garacaahmete gidiyorum
Yorum
-
buradan XU30'u 1000 point daha salsın , sonrasında reverse bile olunabilir ,
ama ayarsızlığı tutabilir yine kapatıp 1000 point yukarı tepince tekrar şortlayacağım.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum

Yorum