dolares benim 5 dakkalık hareketli istop bölgesinde gezinmekte.kırdığı an iflah olamayabilir.dikkatli olmakta fayda var.
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
vadeli ve supot söylenecek fazla bir durum olmasada kv de yukarı denemeleri olacaktır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
98150 altı saatlik kapanış pek şık olmasada yarınki kapanış önemli oldu.dalgalanmaya devam gibi görüntü.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Yorum
-
aha hep bu adamın yüzünden , müdür kapadınmı longu?VIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiğer deli longlamış,iş kapanıyor,yıkılır gider bu borsaGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
)

Yorum