Daha fazla da ALım fırSATı vermeden h0ney çok daha iyi olur elBet..
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
144.200 az şortum vardı , 143.400 kapadım, beton döktü buralara artık , tepmeden kıramaz bence.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
zati al diye, satma diye yapıyor bu dalga dümeni. az tepsin hele , 146 147 arası haydarları dizerim.BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSatmıyoz işte Bademligil, silkeleyemen daha da piYasayı hiç boşyere kasma,
aldın aldın yoksa ardından bakacan yine anca ki herdaim geriden topluyon artık zaten..Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Ele değil bayım, son kertede kendi paraları iyiden iyiye buhar ya, battis sovan takılıyollar ya,sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzati al diye, satma diye yapıyor bu dalga dümeni. az tepsin hele , 146 147 arası haydarları dizerim.
kimseler de rallilerden fazla nasiplenemesin diye konTrollü haset yapiiler..
Yorum
-
5 likte 3 lü dip var,
142.5 kırdı kırdı kapanışa kadar ,
yoksa kunteper canavarı gelir şortçulara.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
dohtor ben şortsuz kaldım , sen longta .
yapçak bişi yok yarına kısmet artık
sabah attığım yeşil çalışmasını beklerim kırarsa,
yoksa dolar bazlıda 5 lik tobo var,
tL bazlıda 5 likte düşen kama .
bu gün çok ayu gelmiştir.
hepsin bir yakması lazım .
yarına kısmet artıkın iyi geceler.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
tskb gömülüydüm,
çok zorladı yaw , du bakalım nasıl sıvışçaz.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Evir çevir devam, kazı yakmadan..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe zavallısın lo Bistik, neyse evirecez çevirecez seni..
Yorum
-
Ve dahi.. ??..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergaran hedef 7,+ mar$ mar$..
Bugün yaksa 3 i$ günü olmadan dolmadan..
Yorum
Yorum