Eksper abim 100.300 -102.000 leri bekliyor... Hedefini koyup götürüyor direk.. En temizi
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
br faizdir tutmuş gidiyo ula faiz az artsa ne olur artmasa ne olur.sanki eskiden faizler yukarda gezerken dow hiç ralli yapmamış gibi herkesi bir korkudur almış yörümüş.faiz artar sonrada başka bir bahaneyle yine yolunu bulur bu borsalar.önemli olan ağanın elindeki maldır.gerisi hepten yalandır.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
-
-
ben ezelden beri cortum cort yaşayacam sanırım.çeldim bacağı aldım tesbihi elime seyredecem.taki sistem al deyinceye kadar.böyün son sınır denemesi geldi üstü eyi deeldir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
öğlene kadar enginin artemasıda eyi olabilir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
abi bu beş dakika ısrarımız bizi ya sonuca götürür yada felakete sürükler ne dirsen ...taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben ezelden beri cortum cort yaşayacam sanırım.çeldim bacağı aldım tesbihi elime seyredecem.taki sistem al deyinceye kadar.böyün son sınır denemesi geldi üstü eyi deeldir.
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
hocamurat nası gidiyo vaziyetŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
Yorum