lidya Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Valla bilemedim abuk grafikler satışta alım gelmeden dönmüyor alım gelincede yükselmiş oluyor bu karmaşaya hiç gitmemek en iyisi kaşındım
-
Hacı hadi endeksi anlarım da, dolarda uzun vadeli haftalık vs ortalamalı grafik dışında pozisyon alana şaşarım, neyine longladın anlamadım. Bu arada şehit haberiyle doların yönleneceğini düşünenlere de başarılar. Adamlar çarkı çevirdi, emerginglere para dönüyor artık, benim uzun vadeli garanti grafiğim bugün itibarı ile al verdi, yarın büyük enayilik olmazsa bir iki yıl endeks shortu ve dolar longu unutun derim
Yorum
-
merhaba abeybutsu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHacı hadi endeksi anlarım da, dolarda uzun vadeli haftalık vs ortalamalı grafik dışında pozisyon alana şaşarım, neyine longladın anlamadım. Bu arada şehit haberiyle doların yönleneceğini düşünenlere de başarılar. Adamlar çarkı çevirdi, emerginglere para dönüyor artık, benim uzun vadeli garanti grafiğim bugün itibarı ile al verdi, yarın büyük enayilik olmazsa bir iki yıl endeks shortu ve dolar longu unutun derim

olabilir ama bu ülkede yaşayan biri olarak bu olumlu olayları günlük hayatımda göremiyorum abey
haftalık grafikte 50 haftalığın altına sarkmış dolar var burda fiyat ucuz ama şu var tabiki 1.8 den 3 e çıktı bu da ortalamaları yukarı çekti ne yapsak bilemiyorum dolar aldık bulunsun hesabı.. dolar da al 2.90 a yakın gelir. oradan da almak kafa karışıklığı bitmez
Yorum
-
fed çok şerefsz bi kurum bunlar dünyayı soymaya ant içmişler her sefer aynı terane
reel hayattan kopuk finansal hareketler. parası olanı ütüp devam ediyor yoluna.
beelrock abey çözmüş fed verir coşkuyu dedi long long işi bitirdi
dolar ölmüş gibi duruyor olayı kes ya sürekli basıyor çizip çizip vay canına
bi hareketide es geçeyim yaa
Yorum
-
birde şunu ekliyim dolar 12 ay önceki fiyatlarında buna %12 faiz eklersek elemanlar okeye döndü gene
valla soyulmaya gelmişiz bu dünyaya başka bi işimiz yok 
fed 0.25 faizle borç versin gelsin %12 gömsün buraya kaçsın
her türlü soyuluyor ülke bu ülkede ne para varmış soy soy bitmiyor yav şaşırıyor insan
Yorum
-
para sende abiBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuralardan da mı ekstra longlar açsak nedir ??,
100,4xx falan yakıyo Bistek@ piyasa.. Daha 104-105
bölgesine epey var.. Bi daha düşünelim bakalım ??..
elektrik yok bizde kahveden giriyorus 
Yorum
-
yüzde 5 6 7 8 düşmeden sata geçmes bu bisteka tur graf şuan olumlu geleceği göremediğimis içün satış yok az geri gelmiş sade
aa uyumsuzluk varr taban olacak diyemeeyis geçersiz. kar al içün kullanılabilir bence 
macd sell ve uyumsuz rsi görüyossss
Yorum
-
Big long nisan portölyömüs
dolar buy
gold buy
silver buy
mevduat da bulunsun
para kalmadi
ahhhh ahh zaengin halim olacağduuu
portföy fizikidir fiyat dalgalanmasından batma riski yyoktur
Yorum
-
Arada 100,175-900 almış yakmış.. +7xx style..
Darısı Pazartesi-Salı'ya inşallah..
Sn. mehmetkirsoy kardeşim sana şöyle bi güzel 10 ay gibi 1'e 14 kat
uygun portföy çevirmesi lazım, aylık'ta zengin olup sonrasını sonraya
bırakmalık biriktirmelik olanından nefis yani.. Hayırlısı..
Yorum
-
Değerli bayımBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTitreme, kork..
Bilahare itinayla çok bilmiş ve tayfaları söğüşlenir..
Sözün bittiği yerdeyiz diye düşünüyorum ,göz kamaştırıcı hamlelerinizi büyük bir beğeni ile takip ediyorum
The BİG Long..tebrikler ...
Sevgiler
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
BEELroCk abey şu karta bakarmısın abey direk yüzde 20 peşine 40 potansiyeli var
şu hengame biterse CORTCULAR KORKMA TİTRE
Yorum
-
-
Yine dört dörtlük birgün daha maşallah.. 4'4'lük derken
tesâdüf 4.4.16 tarihimizle bile uyumlu.. 4*4=16'yla da..
Quattro mübarek.. All longs continue kararı aldık Bisteka@..
...
Buğday Amerikancası işte tam da bu direnci kıraJackson..,
sonrası pek bi kolay ve kârlı olucak yani..
Yorum

Yorum