TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X
 
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • fuseng
    Yeni Üye
    • 21 Mart 2015
    • 46

    #4816
    Lem Turuk'un vuruskan hurşitleri, bak sincik gecmis sayfalari okudum. Lem siz Kuzu hocama nasil laf giydirirsiniz lem.

    Sizi gidinin munafiklari sizi, lem insan ustasina laf giydirir mi?

    Bir tek ben giydirebilirim lem...deyyuslar...Deliganliysaniz gelin benle muhatap olun lem. Sizi gidi sizi. Hursitler.. hi ho ho...

    Yorum

    • kani
      Tecrübeli
      • 26 Kasım 2010
      • 1084

      #4817
      fena akıl oyunları yürütmüşsün fuseng hemşerim ama MHP konusunda kanaatim oy oranında çok büyük değişme olmaz en fazla %3 artarsa artar
      oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

      Yorum

      • kani
        Tecrübeli
        • 26 Kasım 2010
        • 1084

        #4818
        biz giydirmekle kalmaz ölçü ve nizamınıda veririz anladınmı boruları döşer içindende istediğimizi akıtırız hehhehehehe alem buysa kral bizi lemm hıyarto
        oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

        Yorum

        • kani
          Tecrübeli
          • 26 Kasım 2010
          • 1084

          #4819
          işin şakası bi yana exper emmi ne oldu yaw adam kayboldu gitti ya tadım gaçtı bu kuzu yüzünde adam furişiydi da
          oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı

          Yorum

          • sinterklass
            Tecrübeli
            • 17 Mayıs 2009
            • 1522

            #4820


            Yani sadece benim dikkatimi çekmemiş
            Son 15 yıldır footage larda en iyi görüntüleri verdiler esed karşıtlarının error vermeye başladığı dönemlerde youtube dan Anna kanalı engellendi ve birdaha Upload olmadı
            YouTube da düşünülenden çok daha büyük yönlendirme var
            Kobani olayları sırasında işidin hpglileri hiç etme görüntüleri kalktı şu anda 1 video ya vardır ya yoktur ama yakalanan öldürülen işid dolu kim öldürdü gerilla..
            Gel hewal gel....
            Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

            Yorum

            • fuseng
              Yeni Üye
              • 21 Mart 2015
              • 46

              #4821
              Bak hurşitin biri geldi baak. Gerisi nerde lem bunlarin. Oyle tek tek cuvap vermem. Hepinize toptan cuvap vercem. Aranizda bir tek diliganli mi vardi lem. Etek giyip dolasin bundan kelli.
              Lem siz ne bicem adamlarsiniz.
              Kac yasindaki Kuzu hocami nasil hirpalarsiniz lem. Durzuler...
              Sizi gidinin munafiklari sizi. Bekliyon burda, gelmezsiniz etek giyin dolanin.

              Yorum

              • fuseng
                Yeni Üye
                • 21 Mart 2015
                • 46

                #4822
                Şimdi burada aslinda yeni bir fikir yazmiyorum.3 yildir yazdiklarimi tekrar ediyorum. Onumuzdeki secimler ve secime kadar olan 2 ay belki de 3000 yillik tarihimizin, yasanacak olan en onemli suresi olacaktir. Bizler tarihin en talihsiz donemine sahitlik ediyoruz. Suan aksayan bir mobil baglantim var.Daglik ve ormanlik, issiz bir yerdeyim. Tabletten mesaj atiyorum, bu sebeple imla duzgun degil.

                Mhp konusunu 2 yil once yazdigimda, katilimcilara komik gelmisti. Simdi bile komik geliyordur. Ama uyananlar var. Cemaatin silahsorleri bangir bangir yaziyorlar, inandiklarindan degil, istedikleri kamuoyu baskisi olussun, Mhp ve Bbp ittifak etsin, cemaatin adaylari bedavaya meclise girsin istiyorlar. Duyduguma gore Chp, cemaatcileri aday yapmak icin ciddi para istiyormus.

                Ama Siko'nun medyadaki amiral gemisinden uyanan var.Ahmet Hakan durumu net ozetlemis. Desifre etmek yetmez, engellemek icin herseyi yapacaklardir. Erken uyandilar.

                AK Parti hükümeti ne yapıyor?Şunları yapıyor:*İmralı’nın 10 maddesini müzakere ediyor.*Dolmabahçe’de ortak açıklama yapıyor.*Öcalan’ın mesajlarını çok önemsiyor.*İzleme Komitesi oluşturuyor.*Kürt Siyasi Hareketi ile görüşmelerini sürdürüyor.Peki Cumhurbaşkanı ne diyor?Şunları diyor:*“Öcalan’a meşruiyet kazandıramayız” diyor.*“10 Madde falan bilmem” diyor.*“İzleme Komitesi olmaz” diyor.*“Kürt sorunu yoktur, sorunu biz çözdük” diyor.*“Bundan sonrası tavize girer” diyor.Bunun anlamı şudur:*Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüşleri…*AK Parti’den ziyade MHP’ye daha yakın.O zaman soralım:*Erdoğan bu seçimde oyunu hangi partiye verecek?*AK Parti’ye mi?*MHP’ye mi?

                Yorum

                • fuseng
                  Yeni Üye
                  • 21 Mart 2015
                  • 46

                  #4823
                  Olaganustu donemlerde periyodik sonuclar bekleyemezsiniz. Dinamik bir sistem 3 sekilde davranir :Periyodik, yari periyodik ve kaotik. 4.bir secenek yoktur. Mesela borsa dinamik bir sistemdir. Borsaya iki boyutlu grafiklerle bakiyorsaniz ve baktiginiz donem periyodikse, teknik analiz calisir. Ama yari periyodik ve kaotikse calismaz. Netice itibariyle iki boyutlu grafikler gecmisi gosterir. Falan filan iste. Cahiller cozdum sanirlar ve "yitik kitle" cahilleri takip eder.

                  Aslinda hepimiz asagilik bocekleriz, gorevimiz "yitik kitleye" umut vermektir.

                  Neyse, gelelim olaganustu donemlere. Bu donemlerde yani felaketlerin oncesinde "yitik kitleye" umut vermek icin, acayip, sacma sapan haberler cikar. Ornek olarak, Kayzer Willhelm Musluman oldu. Hitler Musluman olup, Kabe'yi tavaf etti gibi. Boyle bir haber yakin zamanda cikti : Putin, Musluman oldu. Gordugum kadariyla forumda hic konusulmamis. Boyle haberler ciktiginda hemen haberin kaynagina bakmak gerekir. Daha sonra bu haberi ulkede kim yayiyor ona bakilir.

                  Benim dun ilgimi ceken haber ise soyleydi :Uzaylilar Turkce konusuyor.

                  Haberin kaynagi, Ispanyol Ulusal Istihbarat Merkezi yani CNI. Haberde Cni'nin raporu, Abd istihbarat servislerine dayandirarak hazirladigi, ozellikle ustune basilarak vurgulaniyor. Onlar da guya Nasa'ya dayandiriyorlar.

                  Yani Turk olmayan Ispanyollar, Abd istihbarat servislerine ve Nasa'ya dayanarak, uzaylilarin Turkce konustugu seklinde bir rapor yaziyorlar. Ne hikmetse bu rapor secimler oncesi Turkiye'de medyada cikarilip, yayiliyor.

                  "Yitik kitle" garibandir, oksuzdur. Aybalam.

                  Yorum

                  • Misafir

                    #4824
                    Ey güzel hoşta,

                    Kendi kişisel tatminin, özel ihtiyaç ve işlerin, ıvırın zıvırın böyle bir

                    çoğul platformda olması gereken reel paylaşımın ve ilgi dinamiklerin önüne bu kadar geçmişse..

                    Ne bilginin ne de sunduklarının önemi kalır.. nafile.. ne fayda.. kendin etmiş kendin bulmuşun..

                    Güven olmadan fayda hiç olmaz.. boşver.. kuzumtrak fuşitsu bayım.. vaybalam..

                    Yorum

                    • fuseng
                      Yeni Üye
                      • 21 Mart 2015
                      • 46

                      #4825
                      "Haydin gizlar, parti var, tanganizi giyip gelin."

                      Moralim cok bozuk, yazilarimi siliyor gunduzun biri.

                      Yorum

                      • fuseng
                        Yeni Üye
                        • 21 Mart 2015
                        • 46

                        #4826
                        Tamam soyle yapalim, forumda herkes uc asagi bes yukari ekonomiden anlar. Heskes faiz ve buyumenin ne oldugunu bilir. Soruyu sorup, birakalim.

                        Cebrail,Muslumanlara 1400 sene evvel "faiz haramdir" demistir de nicin "buyumeyin" dememistir?

                        Ayni Cebrail, Yahudilere nicin "faiz haramdir" dememistir?

                        Yorum

                        • CR7
                          Tecrübeli
                          • 26 Ekim 2014
                          • 1711

                          #4827
                          BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Ey güzel hoşta,

                          Kendi kişisel tatminin, özel ihtiyaç ve işlerin, ıvırın zıvırın böyle bir

                          çoğul platformda olması gereken reel paylaşımın ve ilgi dinamiklerin önüne bu kadar geçmişse..

                          Ne bilginin ne de sunduklarının önemi kalır.. nafile.. ne fayda.. kendin etmiş kendin bulmuşun..

                          Güven olmadan fayda hiç olmaz.. boşver.. kuzumtrak fuşitsu bayım.. vaybalam..

                          Değerli bayım , sandığımdan çok öteye bir bilgi birikimiyle karşılaşıyorum

                          Yaşam sürece, istek ise sonuca odaklıdır... ama sonuçta ikisi de S ile bitiyor, Türkçe'nin kıvraklığından olsa gerek.
                          Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.

                          Yorum

                          • fuseng
                            Yeni Üye
                            • 21 Mart 2015
                            • 46

                            #4828
                            Herseyin parcalandigi gecenin icine giriyoruz. Artik geriye bakamayiz, aydinliklar söndu orada, fikirlerimiz ve eserlerimizle basbasayiz, tek basimizayiz. Fikirlerimizin ölçusuzlugunun insafina kalmis durumdayiz.

                            Yine de yurumek zorundayiz, cunku duracak kadar kendimize hakim degiliz. Ama yolu kaybettik. Artik yeni yolu, cekecegimiz acilar gosterecek.

                            Bizi felakete goturen ve hala saygi gosterdigimiz seye hakaret etmekten cekiniyoruz. Kutsalliga hakaret etmek bizi kurtarabilirdi, bizim en özlü kismimiz olmus entellektuel cesaret, yazgiya engel olabilirdi.

                            Anarsistler ve nihilistler herseyi kokunden supurup, atmak istediler. Tarih onlarin hakliligini tespit edecektir. Ama duzen var oldugu surece onlari eziyor ve ezecektir. Duzen bizi yikiciliktan koruyor ama kaosun ve olumun yikiciligindan koruyamaz.

                            Duzen, kaosa ve olume dogru saflari siklastirarak yurumemizi emrediyor bize, yan yana, gorev adimlariyla ve yakinda kana bulayacagimiz gecenin icinde.

                            Yorum

                            • sadrazam
                              optimist
                              • 21 Mayıs 2010
                              • 228

                              #4829
                              fuseng Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Herseyin parcalandigi gecenin icine giriyoruz. Artik geriye bakamayiz, aydinliklar söndu orada, fikirlerimiz ve eserlerimizle basbasayiz, tek basimizayiz. Fikirlerimizin ölçusuzlugunun insafina kalmis durumdayiz.

                              Yine de yurumek zorundayiz, cunku duracak kadar kendimize hakim degiliz. Ama yolu kaybettik. Artik yeni yolu, cekecegimiz acilar gosterecek.

                              Bizi felakete goturen ve hala saygi gosterdigimiz seye hakaret etmekten cekiniyoruz. Kutsalliga hakaret etmek bizi kurtarabilirdi, bizim en özlü kismimiz olmus entellektuel cesaret, yazgiya engel olabilirdi.

                              Anarsistler ve nihilistler herseyi kokunden supurup, atmak istediler. Tarih onlarin hakliligini tespit edecektir. Ama duzen var oldugu surece onlari eziyor ve ezecektir. Duzen bizi yikiciliktan koruyor ama kaosun ve olumun yikiciligindan koruyamaz.

                              Duzen, kaosa ve olume dogru saflari siklastirarak yurumemizi emrediyor bize, yan yana, gorev adimlariyla ve yakinda kana bulayacagimiz gecenin icinde.
                              hangi "kutsallığa hakaret" seni kurtarabilir kardeş? ve neden hakaret..!
                              -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

                              Yorum

                              • WinWin
                                Katılımcı
                                • 06 Kasım 2014
                                • 185

                                #4830
                                Fuseng dostum, yıkmak kolaydır yapmak zordur.

                                Pozitif bilimler ile uğraşanların çoğuna Adem-Havva hikayesi absürd gelse de aslında tüm insanlık tarihinin özeti o hikayedir. Bu hikaye her üç semavi dinde de hemen hemen aynıdır. Hadi Hristiyanlar ve Müslümanlar yahudilerden kopyalamış olsun, yahudiler bunu nereden aldı? İşkembeden mi salladı?

                                Sonuçta insanlar bu dünyada imtihandadır. Şeytan, İnsanı yoldan çıkaracağına dair Allah CC ile iddialaşmıştır.

                                Burası keyif yeri değildir. Çalışma yeridir. Düşünme yeridir. Düşündüğünü aksiyona geçirme yeridir. İnsan ne kadar keyifli yaşarsa yaşasın, içindeki ebediyet isteği, fakat ölüme bir çare bulamıyor olması o keyfin hepsini silip süpürecektir.

                                Şeytanın işi yıkmak olduğundan daha çok kişiyi kandırabiliyor. Bu kişiler kendilerine Müslüman, Hristiyan, Musevi veya ateist diyebilir ama sonuçta şeytanın kandırması ile dünya kaotik bir hale bürünüyor. Hadi İslam kötü bir din diyelim, Ukraynalılar niye birbirini öldürüyor? Dünyanın diğer yerlerindeki zulümler neden var? Bizim nesil ne yazık ki kaosun en derin olduğu zamana denk geldi, fakat, Türkiye herşeye rağmen konum olarak kaosun en az hissedildiği yerlerden biri.

                                Son 300-350 yıl şeytanın çok başarılı olduğu ve tüm insanlığa eziyet ettiği bir periyot yaşadık. Önümüzdeki 2-3 yıl şeytan son hamlelerini yapacak ve 2020ye kadar ölmemeyi başarırsak, yeni bir döneme merhaba diyeceğiz. Tüm dinlerde uyanış yaşıyoruz, insanlar sorgulamaya başladılar, dogmalar önemini yitiriyor. Yaşadığımız ve yaşayacağımız savaşlar bu uyanışı yakalayamayanların yok olması ile neticelenecek. Yani, uyanan ruhlar bu savaşlara katılmıyor ve katılmayacak. Işid'e aydın müslümanlar mı katılıyor, cahil müslümanlar mı?

                                Sonuçta bu kaos aslında insanlığın yeni boyuta geçişi öncesi yaşaması gereken bir eleme süreci. Savaşlar bittiğinde geriye çözümü savaşta değil de diyalogda arayan insanlar kalacak ve insanlık yeni bir boyuta geçmiş olacak.

                                Zannımca 2016 veya 2017 gibi bu lokal çatışmalar büyük bir dünya savaşına dönüşür. Yıkım isteyenler birbirini yer, bitirir, 2020den sonra da ruhu uyanmış ve savaşa bulaşmamış bireylerin kuracağı yeni medeniyet dünya tarihinde görülmemiş bir ivmeyle bilimde teknolojide ilerleme sağlar.

                                Yorum

                                Working...
                                X

                                Debug Information