ayrıca sağlıgımda buna el vermiyor artık...
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
para tekniği bozar fox...bakem bozacakmı...ha ha hafox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişin aslı şöyle bir bakınca, günlük, haftalık ve dahi saatlik görüntü hoşuma gitmiyor..
yanılmayı dilerim tabiki de..
Yorum
-
abi biliyoruz zaten sen merak etme... ona göre okuyoruz yazdıklarını... esas oyun tarzın belli... biz de buna göre kendimizi ayarlamaya çalışıyoruz işte.. tabi herkesin sermaye teminat durumu farklı, kendimize göre bir yol çizmeye çalışıyoruz yazdıkların ışığında...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar....günlük vuruşma degil bu...gerekisse üc vuruş daha yapılacak...
şimdi herkes şapkasını önüne koyup duşunsün...
benim oyun stilimi aranızdaki coğu kişi biliyor...
gecen cuma yaptığımız aksiyon show vade sonuna yönelik bir olaydı...
bunu her zamam yapmam...
bu stili biraz hırsızlığa benzetiyorum...
sonucta bir hırsız değiliz...
örneğin, sen ana pozun da yarısı dediğinde, ben "büyük olasılıkla daha aşağı gidecek, ancak buralardan da yukarı yaparsa kaçırmak istemediğin için yarım poz diyor eksper" diyerek okuyorum, kendimce de gördüğüm resme göre kendi pozumu ayarlamaya çalışıyorum...
Yorum
-
canımsın ...eyvallah...fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi biliyoruz zaten sen merak etme... ona göre okuyoruz yazdıklarını... esas oyun tarzın belli... biz de buna göre kendimizi ayarlamaya çalışıyoruz işte.. tabi herkesin sermaye teminat durumu farklı, kendimize göre bir yol çizmeye çalışıyoruz yazdıkların ışığında...
örneğin, sen ana pozun da yarısı dediğinde, ben "büyük olasılıkla daha aşağı gidecek, ancak buralardan da yukarı yaparsa kaçırmak istemediğin için yarım poz diyor eksper" diyerek okuyorum, kendimce de gördüğüm resme göre kendi pozumu ayarlamaya çalışıyorum...
herkes bu şekilde hareket edebiliyorsa ne mutlu...
icinizden birine zarar gelse cok üzülürüm...
onun ücün azami dikkat...
sonucta parayla uğraşıyoruz ...
Yorum
-
aynen öyle abi... zaten bozuyor da çoğu zaman.. öyle olmasa teknikçiler parayı koyacak yer bulamazdı...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara tekniği bozar fox...bakem bozacakmı...ha ha ha
Yorum
-
eksper abi teknikle yapmıyor mu bu işi yoksa para onda mıfox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen öyle abi... zaten bozuyor da çoğu zaman.. öyle olmasa teknikçiler parayı koyacak yer bulamazdı...
Yorum
-
sizinle benim aramdaki en büyük farklardan biri bu yazdığımız olay...fox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen öyle abi... zaten bozuyor da çoğu zaman.. öyle olmasa teknikçiler parayı koyacak yer bulamazdı...
sizlerin coğu tekniği iyi kötü görüyor...
peki parayı gören kac kişi var...?
Yorum
-
bunu hatırlatmak ihtiyacı duydum para...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim mesai ye gelmedi , ceza verelim
Yorum
-
bilmem onu ama, paranın kokusunu iyi aldığı kesin...hal045 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper abi teknikle yapmıyor mu bu işi yoksa para onda mı
Yorum

Yorum