TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
çırak boynuzu geçmişte habarım bilem yokmuş.hehehe.eyi akşamlar.kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçen hafta bu dolar yükselir demedi demeyin dediydim sanırım yaw pala kes la kısacıları bu dolardaki alım dalgası burada durmamalı dahada almalı

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
bu zamana kadar eksperle poza giren adama kazanırsınız demedim....kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterExper emmi ilk günler herşey iyidir ama sonra kavgalar çıkmasın üzülen sen olma
ne dedim 10000 kazık yersiniz....
sevdiklerim içerisinde arzu eden buyurup yine yeniden ve canlı canlı yediğim kazıkların tanığı olacak.... emme kısa vade ve daha heyecanlı hepsi bu....
Yorum
-
exper emmi seni severim sadece üzülmeni istemem yoksa kararlarını bazen eleştiririm ama saygım taka emmiye olduğu kadar saygılıyım sana
kulaklarını bile çınlatıyorum bazen sor taka emmiye her ne yapacaksan allah teala muvaffakiyetler versinoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
önce sürüyü alıştır topla sonra geniş çaptan ağı ser ve trol misali torbaya topla ve ver küsküyü yisinler birbirleriniŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
devam drBEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDowares öküzünü yatırsalar bugün-yarın, Cuma kapanışa herşey farklı olacak..
Dax-i, Bizt'ik, Dolar, Parite hepsi hazır, iş Conilerin ayılarında global anlamda..
...
Gömün gitsin lazım..
Yorum
-
ana destek 98000 zora 95500 ler falan
-5000 gap isterük yarınnn,mehmetim gızma baaa goy goy moduna geçtim
dolar koptu bu arada 2.12 ye yanaştı
şimdi 1 dahka ,mehmet o topikte lönk goygoyu yapıyosun,yanlışlardasın,cortta vuruşmayı bilemeyen hesabı 0lar,anlamadıız işlere ufak meblağlarla başlayın,1-1 gontrat yaniiiioh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
eksper, mekan açarsan ve davet edilirsem memnun olurum.
yarın dananın kuyruğu koparsa, o dana daaa böyle koşamayabilir.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
geldiğine çok sevindim prof. , süper kokluyorsun.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster96.700 2. ParÇa uzunGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
97.700 kapandiokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster96.700 2. ParÇa uzun'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum

Yorum