2 haftadır bi ağız dadıyla düşürmediniz şu vobu bekleşip duriyik hehehheh
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Kasintili gidiyoruz....emme normaldir kafanizi takmayin...sort piyasasinda olmadigimizdan tepeden donus anlari adami kabiz eder....herkesde bu anlarda donen parayi alamaz....yildiriyor...rayina girmesi ve rahat para kazanabilmek ucuntrent donus hendegin asmamiz lazim...bunuda beklemiyorum zaten...onun ucun uzerinde durmaya gerek yok simdilik...
iyi tutunun lem....vallah dusersiniz sonra miyiklamayin...ha ha ha
Yorum
-
daa da birakmameksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKasintili gidiyoruz....emme normaldir kafanizi takmayin...sort piyasasinda olmadigimizdan tepeden donus anlari adami kabiz eder....herkesde bu anlarda donen parayi alamaz....yildiriyor...rayina girmesi ve rahat para kazanabilmek ucuntrent donus hendegin asmamiz lazim...bunuda beklemiyorum zaten...onun ucun uzerinde durmaya gerek yok simdilik...
iyi tutunun lem....vallah dusersiniz sonra miyiklamayin...ha ha ha
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Sabah olsun çaaaaaaarşıya giderim
Sabahlara dayanamam Osman Aga.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
öbür köyde sentiment gayet lehimize,
şorttan it gibi tırsmış millet,
3-5 kuruş kapan kapanmış, diğerleri tepkiye longlama derdinde, müzmin şortçular flat.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
birde vix dayım gelse , dalgamı geçiyorsunuz gençler hedef 115 dese tam olacak .

darılma yok.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
buralardan endeksi salarken birde doları salıp eş indirse,
mıhnatıs gibi longçu toplayarak iner.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
Ne diyim, tevecuhunuz...eh nacizane azicük anlarim porsa ve para piyasalarindan...ha ha hasonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper abi sen bu işi biliyon
Yorum
-
Rezidansta alırsın abi inş.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAgalar porsadan son bir yil icinde kazandigim mangirlarla bir ev daha aldim...ufak capli....emme kiraya verecegim...mazallah haram para yikilirsa alinda kalirim diye korkuyorum...ha ha ha
Benimde son bir sene gayet bereketli gidiyor.
ana kapital borsa + viop %30 arttı ,
Kazandığımız paranın bir miktarı ile de ihtiyaç sahiplerini görürsek, bereketinide görürüz diye düşünüyorum.
kazanılan paranın bir miktarını sistem dışına atmak çok mantıklı.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAgalar 114700 den gecen hafta sonu sortladim....bugun piyasaya bakamadim...esnetmis...esnetsin....nasilsa opecegim...ha ha ha
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIlk hedef 103 000 vob.....arada bir durak var 108000 ....bu bolgede ara eylem yapabilirim....harici hedef vurulacaktir.....
110575 gören bir Şubat vade VOB ,sunuş ve zamanlamadaki beceri enfes..Tebrik ederim.
Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.
Yorum
-
Masaallah deyin agalar abimize nazar degeceksiniz. Masaallah masaallah :-)sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper abi sen bu işi biliyon
Yorum

Yorum