eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
evet ....acılan ücüncü 101500 long poz 4250 puvan karla uzlaşıldı...komisyonda verilmedi...
üc pozun total karı 29 350 puvan oldu....
canlı canlı eksperin kazancına tanık olurken kiminizde buna ortak oldu....
inanan ve birlikte hareket eden kardeşlerime afiyet şeker bal olsun....
BU KADAR YETER....BİRAZDA SİZ VURUŞUN BEN YİNE SEYREDECEĞİM....SENEYE GÖRÜŞMEK ÜZERE MUTLU NOELLER...HA HA HA
noel diye gırgır gectim lem dikkate almayın...hepi kırismıs diyecektim dilim şey etti ....ha ha ha
Yorum
-
EKSPER YALNIZ KURT....
Bize Göre Değil Bizim İçin Değil Siyaha Beyaz Demek,
Çirkine Oh ala Zalime Pek Ala Yoksula Olmaz Demek,
Biz Böyle Görmedik Haramı Bilmedik Eğilmedik Bükülmedik,
Bu Şehirde Olmaz Terk Edip Gitmeli Yalnız Kurt Yenilmemeli.
Bize Göre Değil Yabanın Bağında Dal Olmak Gül Olmak
Bize Göre Değil Çirkefin Elinde Deli Olmak Zuul Olmak
Biz Böyle Görmedik Haramı Bilmedik Eğilmedik Bükülmedik,
Bu Şehirde Olmaz Terk Edip Gitmeli Yalnız Kurt Yenilmemeli.
KALAN ÖMRÜNÜZÜN GECEN ÖMRÜNÜZDEN COK DAHA HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE MUTLU YILLAR....
Yorum
-
afiyet olsun abi , yakışır, kansız tersiz kılçıksız götürdün valla ,
over shootingi bekleyip şorta dönersin diye düşünüyorum, 107 den palanın kafasına haydarı koyan adam beklemez bence.
imdü son bir kaç vadenin şaşmaz kuralını işleteceğiz,
kapanan vadenin son günü görülen en düşük yeni vadenin ilk gününde görülür.
bu gün yoğundu, bakamadım,inş. açılışta + gap verirde reverse olurum.
tabüküde tekrar long olmak üçün.
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
başta eksper abi olmak üzere , tüm forumdaşların yeni yılını kutlar, sağlık mutluluk ve huzur getirmesini, hayırlara vesile olmasını dilerim.
unutmuşuz.
inş. yeni yılımızda , eski yılımızdan daha bereketli geçer.
dostlar dikkat edin akşam eğlenecek gezip tozacam diye belaya bulaşmayın,
malum bura istanbul "yiğidin maymun olduğu yer"Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
sevgili sonperde senin namında tüm sevenlerime sesleniyorum...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterafiyet olsun abi , yakışır, kansız tersiz kılçıksız götürdün valla ,
over shootingi bekleyip şorta dönersin diye düşünüyorum, 107 den palanın kafasına haydarı koyan adam beklemez bence.
imdü son bir kaç vadenin şaşmaz kuralını işleteceğiz,
kapanan vadenin son günü görülen en düşük yeni vadenin ilk gününde görülür.
bu gün yoğundu, bakamadım,inş. açılışta + gap verirde reverse olurum.
tabüküde tekrar long olmak üçün.
şu an itibariyle pozum olmadığından daha önce verdiğim ve henüz gercekleşmemiş tüm hedefler gecersizdir...gireceğiniz tüm pozisyonlar şahsi sorumluluğunuzda ve sizi bağlar....
Yorum
-
tamamdır eksper abi , zorunluluğun olmasada sen poza girdiğinde haber edersen seviniriz.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili sonperde senin namında tüm sevenlerime sesleniyorum...
şu an itibariyle pozum olmadığından daha önce verdiğim ve henüz gercekleşmemiş tüm hedefler gecersizdir...gireceğiniz tüm pozisyonlar şahsi sorumluluğunuzda ve sizi bağlar....
saygılar.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
düzeltme olarak ekliyim,
şu kapanan vadenin son günü, yeni vadenin ilk gününde görülür kuralı hakkında,
ekim, ağustos, haziran vade kapanışları sonrasında işlemiş.
ancak nisan vade kapanışında tutmamış, dolayısıyla long devam edeceğim sabah açılışta .Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
neticede benzer durum var, bu iki vade de bir günlük tatil sonrası başlıyor.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Bi de yeni yil mesajimi burda da paylasayim ..
Madem geleceksin 2015 ,öyle elini kolunu sallaya sallaya eli boş gelme bize !*Gelirken çokça huzur getir,Hoşgörü getir,*Saygı ve sevgi getir bol bol ,Herkese özgün olma fırsatının verildiği ,kendisi olarak kalabildiği ,Hak ve özgürlüklerin yaşandığı ,Çocukların ağlamadığı,gülümseyen ve gülümseten bir yıl getir bize,Umutla yasama sevinciyle guzel gunlere inancla gelsin yepyeni bir sene ..Hayal ettiklerimizin uzak olmadığı *ve elimizdekilerle mutlu olabildiğimiz*‘Çok şükür bugünleri de gördük ,dedirten günleri bolluğu *ile,çok güzel bir yıl olsun huzurlu olsun bol kazancli olsun *,Cok değerli buyuklerim , dostlarim ,yeni yiliniz kutlu olsun ...*
yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
106.8250 şort
105K'ya reverse girdim.
107.500 lere gelirse şortları geri alırım, yukarı kopmaya çok müsait gibi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Yorum