TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eren@
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2008
    • 2344

Şu an 20 kullanıcı var. (14 üye ve 6 konuk)
    eren@ taka kartal14 musician BOZKURTDAYI Free Spirit Se_M aliev kemal52x sonperde33 Erdem TR adoer mitli eşantiyon
    hay maşaallah gün geçtikce çoğalıyorsunuz bakın biraz sonra konuk sayısı 40 ı geçer
    Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2008
      • 2344

farkındaysanız BOZKURTDAYI resimlere alıntılara dalga geçince ben haddimi bilip arşivi aşağıdaki topiğe topladım her yiğidin bir yoğurt yeyişi vardır değilmi ya
      http://forum.keyborsa.com/showthread...560#post617560
      Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• butsu
        Aktif
        • 16 Haziran 2009
        • 257

Yoldayım, dayı ne halt yiyin, bi şort bi long bi revers, poz ne anlamadık , şaşan ördek ..üm ...üm gidermiş.

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

100 bin üstü tepki olası gibi.dikkatli olmak lazım.
          ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• BOZKURTDAYI
            Yasaklı
            • 04 Aralık 2014
            • 238

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            farkındaysanız BOZKURTDAYI resimlere alıntılara dalga geçince ben haddimi bilip arşivi aşağıdaki topiğe topladım her yiğidin bir yoğurt yeyişi vardır değilmi ya
            http://forum.keyborsa.com/showthread...560#post617560
            ya gurban olurum

ne dalga geçmesi

ALLAH canımı alsın öyle bir niyetim yoktu

kusura bakma

özür dilerim

yaz daa ha buraya...

vallaha sen grafik atmazsan bende atmayacam aqua bi daaaa

beyler eren@ sayfasına geri dönmedikçe...

bende yapmıyom teknik analiz

Yorum

• eren@
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2008
              • 2344

BOZKURTDAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yaz daa ha buraya...

vallaha sen grafik atmazsan bende atmayacam aqua bi daaaa

yemin şart olsun

beyler eren@ sayfasına geri dönmedikçe...

bende yapmıyom teknik analiz

yemin şart ossun
              taka abim ne derse geçerli

Yorum

• musician
                Aktif
                • 28 Nisan 2009
                • 299

beyler eren@ bu sayfaya gelmedikçe, bende yapmıyom teknik analiz
                Vala bence öyle daha iyi olmuş, neden diicen?
                Ne ararsam buluyorum, her şey düzenli, harika yapmışlar sayfayı.
                Hoşuma giden grafikleri bilgisayarıma da kaydediyorum..
                Ama burada bulamıyorum doğru düzgün, arada kayboluyor, geride kalıyor vs.
                "Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
                Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

• eren@
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2008
                  • 2344

Taka abi bu grafiğin bir peyot düşüğü sarı üstte kaç ta çıktığını biliyor burda bbiraz daha geç çıkmış

Yorum

• sonperde33
                    Kıdemli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 3010

çökecek birazdan erken girdik şorta , neyse.
                    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• eren@
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2008
                      • 2344

musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Vala bence öyle daha iyi olmuş, neden diicen?
                      Ne ararsam buluyorum, her şey düzenli, harika yapmışlar sayfayı.
                      Hoşuma giden grafikleri bilgisayarıma da kaydediyorum..
                      Ama burada bulamıyorum doğru düzgün, arada kayboluyor, geride kalıyor vs.
                      aynen altını kendi topiğinde tl ayrı topikte burada da muhabbetinizi tartışmanızı yaparsınız ben burdaki grafikleride taşırım zaman zaman

Yorum

• BOZKURTDAYI
                        Yasaklı
                        • 04 Aralık 2014
                        • 238

taka abim ne derse geçerli
                        yazıynan olmaz diyeceedim

resimde gelmiş

Taka abi bu grafiğin bir peyot düşüğü sarı üstte kaç ta çıktığını biliyor burda bbiraz daha geç çıkmış

98650

98475

veya 98300

bunların birinden reverse long olma planım var... izliyoruz

yalnız buralardanda kapatabilirim şortu... elim tetikte...

çok sıktı... acayip sıkıştırıyor.... bırakmayabilir belki

şortu kapatsamda

long üçün 98300 ü bekleyecem

Yorum

• eren@
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2008
                          • 2344

diğer köyde varant sayfasında düşüğünü çıkardım ve arada geçenler neymiş bakın hele

e.yegen abim demişki : herkes düşecek diyorsa düşmez bilakis daha öncekiler gibi yukarı zıplatır bunlar 17 aralık 15 ekimde yaşananlar vb. gibi

o öyle dedi bu böyle dedi basit bir ortalama dahi sizin en iyi dediğiniz yorumcudan daha iyi olduğuna ben eminim ..
                          ben grafiğe bakarak herkes düşecek diyorsa düşmez bilakis daha öncekiler gibi yukarı zıplatır kelimesine katılamıyacam kusuruma bakmayın ...
                          Aşağıdaki grafikte kırmızı fiat 92,000 iken sarının üzerine çıkmış baya bi getmiş 104,000 küsürlerde canı sıkılıp sarı renkteki çizginin altına düşmüş bakalım nereye kadar gider ....

Yorum

• BOZKURTDAYI
                            Yasaklı
                            • 04 Aralık 2014
                            • 238

tomdan, daxtan... bi destek gelmesi lazım

bir dalıp çıkması lazım

yoksa atacak beni trenden... buğaldım... hemde çok

Yorum

• musician
                              Aktif
                              • 28 Nisan 2009
                              • 299

yalnız buralardanda kapatabilirim şortu... elim tetikte...

çok sıktı... acayip sıkıştırıyor.... bırakmayabilir belki

şortu kapatsamda

long üçün 98300 ü bekleyecem
                              Dayıcım 89-109 çıkışının %50 fibosu bura işte. Normal burada sıkması, ipin ucunu goyverse bi daha yakalayamaz..
                              Emme ben olsam bi 101.200 yapar sonra devam ederim düşmeye

Her hareketin içinde olacaz diye bişey yok Dayıcım, eyi puan aldıysan kitle kârı..
                              Para cebe yakışır.. Fırsat bitmez..
                              "Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
                              Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

• sonperde33
                                Kıdemli
                                • 03 Ağustos 2011
                                • 3010

EREN başgan, dolar bazlı , euro bazlı 2 endeks çeksen ortaya karışık, yanındada 100 günlük HO yapsan,

süper giderdi şimdi
                                Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information