Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Dayıcım grafiği az sağa sola uzatsan ya da barların boyuyla oynasan bu Macidenin orası burası ayrı oynamaya başlıyor..
Bele oynak şeyleri sevmiim ben.. Faydasını görüyorsan da bişey diyemem tabi ama yanıltır gibi geliyor bana..
"Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Dayıcım grafiği az sağa sola uzatsan ya da barların boyuyla oynasan bu Macidenin orası burası ayrı oynamaya başlıyor..
Bele oynak şeyleri sevmiim ben.. Faydasını görüyorsan da bişey diyemem tabi ama yanıltır gibi geliyor bana..
onun özelliği o aslanım
oynatmıyacan orasını burasını
2010 dan beri o grafiğin ölçüleri kaybolurda, tekrar ayarlayamam diye
matriksi güncellemiyom ben
herkeş kendi grafiine baksın, benimsikiler bana yeterde artar bile
herkeş kendi grafiine baksın, benimsikiler bana yeterde artar bile
Yaw bişey demedik tamam:-))
Ne baarıyıon bacak kadar çocuğa??
Geldin de sayende gözümüz iki grafik gördü..eskiden taka abim de grafik gönderirdi emme o da bıraktı sanırsam..
Benim öğreneceğim çoook şey var daha..
aşşa köyde bu grafiğimi alaya alan 1-2 ***** (noktalı yerler her daim d ü r z ü dür ) vardı
oradan okudun meseleyi biliyorsunda
sende Beşiktaş eski teknik tirektörü geçiyosun sandım
ama gerçekten öyle bişey varsa yedim seni
Yok dayıcım ya, ne işim olur benim aşşa köylen falan.. Ben kargadan başka kuş tanımam...
Eskiden girerdim, iyi adamlar vardı, grafik neyim çizerlerdi, bişeyler öğrenirdik..
Piyasa başkasının ağzına bakılarak işlem yapılacak yer değil..
O yüzden bolca deneme yanılma ile öğrenmeye çalışıyoz işte, Yaz boz tahtası gibi oldu matriks
Aha geçen sana söyledim kaç kontratla işlem yaptığımı..
Bu işi öğrenip, iyi sistemler yazıp, değişen şartlara göre de sistemi revize edebilecek bilgi ve beceriye erişene kadar da arttırmayacağım kontrat sayısını..
Kaçmıyo ya piyasa.. Her gün burda anasını satayım!!
Yok dayıcım ya, ne işim olur benim aşşa köylen falan.. Ben kargadan başka kuş tanımam...
Eskiden girerdim, iyi adamlar vardı, grafik neyim çizerlerdi, bişeyler öğrenirdik..
Piyasa başkasının ağzına bakılarak işlem yapılacak yer değil..
O yüzden bolca deneme yanılma ile öğrenmeye çalışıyoz işte, Yaz boz tahtası gibi oldu matriks
Şahane traderlar var burada..
Sermaye yönetimi, poz yönetimi, öngörüleri muhteşem.. 2 ay pozun üstünde oturup, 15-20bin puanı alanlar var..
Burada da herkesle paylaşıyorlar aha burdan aldım hedef bura diye..
Kimse çıkıp da gak guk diyemez , diyen de taş olur..
Ha diyeceksin ki sen yaptın mı dediklerini? Yapmadım!
Niden? Çünkülüm bana nerden poz aldıkları değil, neden o pozu aldıkları lazım, benim onu öğrenmem lazım.
Bugün yazdılar şurdan girdik burdan çıktık diyeee.. yarın yazmadılar.. Ne halt edecem ben o vakit?????
El elde baş başta kaldım gitti!!
Yaw bu gastenin piyasası her gün var burada, dipten alacam tepeden satacam dedik mi, hüüüp diye yutar bu "üç noktalar" adamı..
Yavaş yavaş, yağmasa da damlasın, az kazandırsın ama sürekli kazandırsın..
Hedefim bu dayıcım, ama öyle ama böyle, bu işi öğrenmem lazım..
Onun için de çook çalışmam lazım.
Ne diyin? Okur mu bu çocuk????
Dayıcım kod öğrenmek, sistem yazmak deneme yanılma yapmadan olmuyor.
Bi tek MAcide yok ki, kaşar dolu matriksin içi..
Yousam sana söyledim neye göre al sat yaptığımı. . olabilecek en basit sistem..
Ama bu spor gastesinin yaptığını görmüyon mu? 3 dk. da 1500 puan basıyo aşağı yukarı..
Yani günlük barla işlem yapmak çook zor artık. Bu yüzden arazi vitesinde de olsa gidecek bi sistem yazmak ve işi otomatiğe bağlamak lazım...
Ama nasıl olacak bu onu bilmiyom işte
Yorum