TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BOZKURTDAYI
    Yasaklı
    • 04 Aralık 2014
    • 238

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dayımız geldiğine göre ben kenara çekileyim buyrun arena sizin
    pöhöööö

DAROKA geldiğine göre bana hiç laf düşmez o zaman

kenarı, tacı geçtim...

direk deniz tarafındaki kale arkasından abandım kendimi... dolmabahçenin bahçesinin oralardayım

Yorum

• Bull Market
      Tecrübeli
      • 23 Mayıs 2007
      • 597

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kaloriferci memed abim desene kardeşim
      özür dilerim evet abi, bi dünya Mehmet var, eve ekmek götürüdüğün işinle anılma şerefini sana çok gördüğüm için bağışla beni, buralarda görünce heyecandan boşbulundum bian kusuruma bakma artık küçüğünüm.
      Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.

Yorum

• eren@
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2008
        • 2344

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• BOZKURTDAYI
          Yasaklı
          • 04 Aralık 2014
          • 238

BOZKURTDAYI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          direk deniz tarafındaki kale arkasından abandım kendimi... dolmabahçenin bahçesinin oralardayım
          MUSİCİAN

sen kendini abansan kesin % 1000 KAÇAKSARAY ın bahçesinin oralara düşersin

deel mi la hıyaraası *****

yine gittin İ. Melih'e attın deel mi

Yorum

• daroka
            ......
            • 24 Nisan 2009
            • 362

pöhöööö

DAROKA geldiğine göre bana hiç laf düşmez o zaman

kenarı, tacı geçtim...

Topu bana atma dayım exper abi buradayken bize sadece izlemek düşer.. kaldı ki bizde izliyoruz
            YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• eren@
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2008
              • 2344

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Topu bana atma dayım exper abi buradayken bize sadece izlemek düşer.. kaldı ki bizde izliyoruz
              aynen ama birinin ixir içirmesi gerektiğini düşündüm elimden sadece kopyalamak geldiğ için taşın altına ben atam bari dedim inşaallah ustalar yerlerini aldıktan sonra bende sadece okur keyif alırım ne diyem
              Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2008
                • 2344

Yorum

• BOZKURTDAYI
                  Yasaklı
                  • 04 Aralık 2014
                  • 238

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ne topumuş la bu kimse almıyor kucağına

ama baba, EKSPER abi...

zabaaha kadar içki-çalgı-çengi alemlerine takılmaktan

uyanıp gelemiyoki sattımının borsasına

şuna bak 1. seans bitti, uyanıpta gelemedi *****

hadi şu 1. seans biri attı anayasa kitabını, vop taban oldu... nolacak benim paralar

verecek mi ? 200 milyarımı

çünkü akşam sordum, bozammı şortu diye... dedi bekle, hadi o arada gümledi benim hesap spor gastesi

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

her ne kadar kendisi burda olmasada gönlü bizle abimin

taka Nickli Üyeden Alıntı
                    15 likte amide olan bir sistemden sondurumu objektif sunmak istedim.

Yorum

• musician
                      Aktif
                      • 28 Nisan 2009
                      • 299

MUSİCİAN

sen kendini abansan kesin % 1000 KAÇAKSARAY ın bahçesinin oralara düşersin

deel mi la hıyaraası *****

yine gittin İ. Melih'e attın deel mi
                      Dayıcım rencide ediyorsun beni, heç yakıştıramadım. Yeğenini tanıyamamışsın. .
                      "Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
                      Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

• eren@
                        Tecrübeli
                        • 24 Nisan 2008
                        • 2344

Aynen dediklerinize katiliyorum sn freesky.
                        Endeksin ufak duzeltmelerini tahmin etmek zor. Genel yonu bilip ona gore orta vadeli pozisyon acmak. En iyisi benim. Stratejim bu.
                        Aradaki duzeltmelerdede lot sayisini artrirmak amacim.
                        Yoksa endeksi bilmek tahmin etmek ne haddimize

Fitch, Japonya'nın A+ seviyesindeki notunu negatif izlemeye aldı

PİN ... twitte paylaştığı için etik diye düşündüm kopyaladım

Yorum

• BOZKURTDAYI
                          Yasaklı
                          • 04 Aralık 2014
                          • 238

musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Dayıcım rencide ediyorsun beni, heç yakıştıramadım. Yeğenini tanıyamamışsın. .
                          nası yani ?
                          İ.melihe oy atmak rencide edici bir davranış o zaman senin düşüncene göre

yani

ülkenin % 51,85 i rencide edici davranış sergilemiş oluyor bu durumda

Yorum

• musician
                            Aktif
                            • 28 Nisan 2009
                            • 299

nası yani ?
                            İ.melihe oy atmak rencide edici bir davranış o zaman senin düşüncene göre

yani

ülkenin % 51,85 i rencide edici davranış sergilemiş oluyor bu durumda
                            "Rencide olmak" senle-ben arasında geçerli.
                            Onun haricinde kendim gibi düşünmeyenlere bir şey söylersem "saygısızlık etmiş" olurum.
                            Herkesin kendi tercihi, eleştirirken bile saygısızlık etmemeye çalışıyorum.
                            Ama seviyeli ve yapıcı eleştiriye de tahammül gerek, her "bakın burada böyle böyle yanlışlar var" diyene de "aha bu şucu bucu" ya da "her şeyin en iyisini güzelini ben bilirim" diye çıkışırsan, olacağı da görüyoruz işte..!

Yorum

• musician
                              Aktif
                              • 28 Nisan 2009
                              • 299

Sen boşver şimdi siyaseti. Onu akşam yaparık..
                              Lönkleri ne ettin ondan haber ver hele. .

Yorum

• BOZKURTDAYI
                                Yasaklı
                                • 04 Aralık 2014
                                • 238

@eren

aslanım, milletin grafiklerini toparlayıp reklam şaşırtma

spot100 100-110 arası hedefi (hemde nisan 2015 gibi )

ilk veren benimdir yani dayınızdır

ağzımı bozdurmayın...

109 yaktığında ilk beni teprik ideceeeniz... söverim yoksa

Yorum

Working...
                                X

Debug Information